CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 16.2.2012

ROUGE YOUR LIPS, DUDE!

Datum akce:
16.2.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
DJ Rockstar (Radio Fajn) (funky)
 
Diva Noxx (br)
 
Warhol
 
VJs + drag & costume art & performances

The ultimate entertaining mixture of dance music with rap, pop, electro, dubstep, Jpop, Kpop samples, crazy fashion, dancers, colorful make-up and a great venue. It all gives you a chance to experience unique party which is inspired by club scenes in NYC, London, Paris and Tokyo. Fortunately you don't need to travel all these places - it all happens in one night - in central Prague - Chapeau Rouge venue. Hosted by Warhol, Tokyo's young raising DJ star, One and only Diva Noxx from Brazil, the most iconic drag celebrity in entire Czech and Slovakian region and also NYC Rookie, Prague's DJ icon - DJ Rockstar.
Do not hesitate and put on your lipsticks and animal print T-shirts and come to shake the city - NYC, London, Paris and Tokyo style!

Lineup:
DJ Rockstar aka Darth Fader
Diva Noxx
Warhol

dance performance
Vodka Shotgun

ENTRY: 50CZK

INTERPRETI

DJ Rockstar (Radio Fajn)

Styly: funky


DJ Rockstar se věnuje taneční, divadelní a hudební produkci. Vyvinul vlastní autorská extraordinérní hudebně animovaná představení. V posledních letech se objevuje jako performer, moderátor, herec a Dj na akcích a projektech jako např. Český lev 2006, Finále Česko hledá superstar 3, Eurovize, Anděl 2009 a Československo má talent 2010.
Je absolutním vítězem legendární Djské soutěže o nejlepšího krále party Djingu - Party Kingz II. Za své působení si zahrál ve všech přdních pražských i mimopražských klubech a festivalech. Mezi jeho nejvýznamnější akce, na kterých vystupoval patří např. James Brown afterparty show, Gza (Wu - tang clan), Methodman (Wu-tang clan), dáůe nezle opomenoust streetdancové akce a soutěže jako Joy Ride 2008, 2009, Flore Master 2008, Tanečník roku 2008, Battle of the Year a mnoho a mnoho dalších.
Rockstar působil se svým úspěšným pořadem na Rádiu Spin a momentálně ho můžete každý den slyšet na Rádiu Fajn. V roce 2012 rozběhl  projekt Nech To Beat!, kdy se svými hosty oslovoval prostřednictvím hudby v pražských ulicích nejenom mladé lidi a donutil je diskutovat a přemýšlet o negativních jevech společnosti jako např: korupce, drogy, xenofobie, rasizmus, násilí atd.... DJ Rockstar je v současnosti již několikátým rokem tváří oděvní značky Adidas.
Jeho tvář můžete pravidelně vídat na českém MTV, kde je jedním ze dvou hlavních moderátorů společně s Hankou Zajíčkovou. Nenechte si ujít Rockstarovu jedinečnou Djskou show!


www.rockstar.dj/cs/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO