CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 21.8.2012

Urban Killerz

Datum akce:
21.8.2012

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Fatte (Ty Nikdy label) (hip hop)
 
DJ Zerwox


INTERPRETI

DJ Fatte (Ty Nikdy label)

Styly: hip hop

DJ Fatte je v současné době jedním z nejvíc produktivních beatmakerů na území Česka a Slovenska. Přes prvotní pokusy se do vážnějšího kontaktu s produkováním dostal v roce 1999, kdy se stal členem zlínské kapely De Fuck To. Tady se produkčně podílel na archivní demo nahrávce a dvou plnohodnotných albech. Po tvůrčích neshodách Fatte v roce 2006 De Fuck To opustil a společně s Ideou stál u zrodu IdeaFatte. Spolu s IF prozatím vydal 4 desky, které také všechny kompletně produkoval. Jedná se o alba 365, Mezitím, Doma a Dočasně nedostupní. Kromě Idea Fatte v roce 2010 kompletně produkoval desku Premiéra, kterou natočil s Restem a v roce 2011 pak v podobném duchu vydal s MC Geyem desku Imaginárium naprosto běžných podivností. V tom samém roce stihl navíc ještě vydat svoje instrumentální sólo Což takhle dát si Tesař.

Rok po debutu se k Tesařovi připojila další instrumentální deska Fatte No More. Ta má, narozdíl od debutu, o poznání jednotnější a temnější atmosféru, pořád ale nabízí klasický Fatteův zvuk. V roce 2012 Fatte ještě stihnul vyprodukovat kompletní desku High and Mighty s Nironicem, která vyšla pod labelem Slick Talkers.

Mimo produkci se Fatte věnuje tvorbě mixtapes - tady prozatím vydal Human Duality (+ DJ Kika), Pytla, Krupicafaja a Rýlové povyražení, který byl namixovaný pro zákazníky Ty Nikdy Eshopu. Dále pak koncertnímu DJingu, živým show na MPC, pití a utužování real hip hopu.
DJ Fatte je momentálně v našem klubu k vidění víc než často, užít si ho můžete např. na pravidelné akci s DJem Zerwoxem -  Chapeau Connections.

zdroj: tynikdy.cz/interpret/dj-fatte
www.myspace.com/djfatte
www.facebook.com/pages/Dj-Fatte/85987091861

DJ Zerwox

DJ Zerwox aka Jan Kloss je DJ, od kterého můžete očekávat širokou škálu stylů. Vše od hip hopu, přes soul,funk až k dubstepu, electru a mush upům. DJ Zerwox se nezabývá jen hudbou, je několikrát mezinárodně oceněným designérem ,,českého dědictví,, botek Botas 66, věnuje se svým designerským a výtvarným aktivitám a je spoluvydavatelem časopisu Pedal Project, který propaguje trochu jinou cyklistiku.

www.botas66.cz/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO