CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 15.8.2012

D'n'B Fever

Datum akce:
15.8.2012

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Snookey (drum´n´bass)
 
DJ Mireau
 
DJ Stantha (d'n'b)


INTERPRETI

DJ Snookey

Styly: drum´n´bass


K DJingu se Snookey dostala v roce 2008 a v začátcích zaplňují její vinyl bag hlavně liquid-funkové desky. Ve stejném roce se přidává i k soundsystemu Ram’n’bajss, společně s ostatními členy pořádají od roku 2010 party Ladies Rules v Kutné Hoře. Čím dál více se začíná objevovat v pražských klubech jako je Cross nebo Matrix, ale i na různých klubovkách a open-airech po celé ČR. Další důležitý moment nastává v dubnu 2011, kdy Kan-Jacca zakládá DJane crew s názvem BasSistaz a Snookey se stává jednou z 6 zakládajících členek. V současné době (říjen 2014) se crew rozrostla až na počet 18 DJek - z ČR i ze Slovenska. Během roku 2012 začíná postupně přecházet z vinylů na CDs. Tím nastává i určitá změna selekce - od melodičtějších a tanečnějších poloh drumandbassu se posunuje k těm temnějším. V jejích setech můžete v současnosti slyšet jak minimalistické deepové tracky, tak i tvrdší neurofunk. Mezi její oblíbené producenty patří např. Alix Perez, Rockwell, Emperor, Maztek nebo Mefjus. Z českých to jsou Forbidden Society, Rido, A-Cray, Tom SMall a Dreamworkers.


www.facebook.com/djsnookey


DJ Stantha

Styly: d'n'b

dnbfever.cz

S gramofony se poprvé setkává někdy v polovině roku 2006. S kamarádem začínají jakožto Tekka djs. Získali vlastní rezidentní noc v pražském o2 baru. Po nějakém čase se Tekka djs rozpadli, shodou okolností v té době poznavá dje Sayuze, se kterým společně pořádají novou noc Rollingbass. Zhruba čtyři měsíce na to založili stejnojmennou crew. Na Rollingbass zvou přední české DJs (ImCyber, Reverb, Beast67 atd.) a mejdany pořádají v různých pražských klubech (Bordo, Matrix, Bunkr Parukářka). Některé parties proběhly i se zahraniční účastí (Crossfire, Craggz, Dub Tao...). V polovině roku 2008 z osobních důvodů z Rollingbass crew odchází.
V součastné době pořádá pod hlavičkou DnB Fever crew rezidentí noc Culture Shock v Pražském klubu Chapeau Rouge.Kam zvou přední světový producenty(Commix,Spectrasoul,Total Science,Phace…)Během své djské kariéry měl možnost zahrát si po boku djs jako Shy FX,Commix,Calibre,Marcus Intalex,Spectrasoul,Total Science.Teebee, Black Sun Empire, Aphrodite, Limewax, Crossfire, Benny Page,Subterra,Survival Craggz… a hrál v různých klubech po celé České republice na Slovensku,Německu a také Holandsku

www.facebook.com/pages/Stantha/185188258198858

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO