CHAPEAU ROUGE

MENU

Bar 10.8.2012

WARP

Datum akce:
10.8.2012

Patro:
Bar

DJs & Bands:
DJ dMIT.RY (ru/Neo Violence) (bassline)
 
DJ Felix! (house)
 
DJ Thiew (drum´n´bass)


INTERPRETI

DJ dMIT.RY (ru/Neo Violence)

Styly: bassline


dMIT.RY, původem z Ruska, se už čtvrtým rokem pohybuje na české klubové taneční scéně - ať už jako DJ, nebo pořadatel. Dříve spolupracoval například s časopisem XMAG, málem se namočil do Vice, něco málo psal i pro Rave.cz, či již mrtvý Electrodjs.cz. Jeho kariéra začala naprosto neplánovaně, dá se říct z hecu (více si přečtěte na www.myspace.com/dmitrij, nebo na www.facebook.com/dj.dmit.ry). Hned odstartoval mejdan zvaný Heatbeats, který si rychle našel své publikum a měl tu čest mězi svými hosty přivítat taková mezinárodní jména jako Hostage, The Bulgarian, Pola-Riot či Gash DJs. Sám se velmi brzo dostal i na zahraniční party, jako například release do Vídně na release nite prvního alba Boys Noize. Jeho mixy jsou pravidelně zveřejnovány na různých světoznámých blogách a lidé často netrpělivě čekají, kdy se objeví další a co na něm předvede. Stejně tak jsou zvědaví při každém jeho dj vystoupení, jelikož nikdy nevědí, v jakém stylu se ponese - bude to baile funk, bassline/fidget house, electro, nebo snad dubstep??? Momentálně se snaží rozběhnout svou "novou" noc Neo Violence (www.facebook.com/neo.violence) v klubu Central Station, která by se časem měla stát něčím víc, než jen pravidelnou party. Už teď si tam odehráli svá skvělá vystoupení takové kapacity jako Kanji Kinetic, nebo polská senzace PL Funky. Mimo jiné se podílí s kolegou Felixem na spolupořádání pražské noci Plastique Goes Elastique v Radosti FX. Krom djingu se začal též věnovat vlastní produkci. Stay tuned!!!

www.facebook.com/dj.dmit.ry
www.myspace.com/dmitrij
soundcloud.com/dmit-ry/mixed-without-underwear-by-dmit-ry
www.mediafire.com/


DJ Felix!

Styly: house, elektronika

Už od roku 2001 můžete tančit na jeho mixy. Nejdřív to byl drumNbass, liquid funk a techno ještě pod pseudonymem Andrey, postupem času si oblíbil barvitý zvuk electra a přijal jméno Felix! Od té doby lidé šílí při jeho kolážích electra, bassline a nejrůznějších breaků, fidget house a cosmic disca. Felixův cit pro hudbu, jenž rozvíjel od mládí mj. hrou na dechové nástroje a DJská technika, vypilovaná k dokonalosti, z něj dělají bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci – vlastně a chete-li i páteční noci. Jeho sety jsou vždy pestré a energické, skvělé ke každému mejdanu...

Felix! po nocích hýbe davy nejen v českých klubech, ale i v zahraničí a dny si pak krátí přispíváním do časopisů a hudebních serverů, či prodejem hudebních nosičů. Působil v časopisech Bassline, XMAG a na webu electrodjs.cz, dál psal např. na poslouchej.net. Je aktivní i organizačně, v roce 2008 založil nu disco / balearic projekt Popshot DJs a od září 2009 se podílel na přípravě extravagantní párty Plastique goes Elastique. Od ledna 2011 je v klubu Chapeau Rouge rezidentem párty WARP! Spolupracuje s electro-popovou kapelou Cartonnage a svými sety podpořil už i Delphic (UK), Midi Lidi, Sporto, JI aka Jitku Charvátovou, nebo zahraniční DJe jako Aquasky, Peo De Pitte, Afrika Islam. Konečně začal být aktivní i jako producent, zatím v remixech pro české Sporto, anglické Craz y P, francouze Kavinskyho, nebo v remixech pro slovenské projekty Bad Mojo a Embryo na Splash! Recordings.

Nedávno Felixe vybral nezávislý fashion shop Basmatee jako svého podporovaného umělce a v roce 2009 byl nominován do kategorie DJ roku v anketě Dance Music Awards 2008.

www.myspace.com/felixcz
www.facebook.com/felixcz
www.mixcloud.com/Felixcz/student-mix-2009/
www.mixcloud.com/Felixcz/fresh-mix/

DJ Thiew

Styly: drum´n´bass

Vlastním jménem Vladan Rydl se djingu věnuje od roku 2004. Tentýž rok pořádá i prvni drumandbassovou akci, která následujících 6 let nese výstižný název BREAK ART. Na Moravě kromě této pořádá i úspěšnou akci Get Wasted. Do dnešní doby si zahral ve většině velkých měst ČR ale také mimo ni (Polsko, Slovensko). Hrál již po boku jmen jako např. Andy C, John B, Subfocus, Futurebound, Ed Rush, DJ Fresh atd. Jako jeden z velkých úspěchů vníma hraní na největší drumandbassove akci v ČR LET IT ROLL. (2009,2010). Dnes kormě drum and bass hraje i electro house, se kterým též sklízí nemalý úspěch.

http://soundcloud.com/thiew/thiew-get-wasted-4-mix-electro-house

www.myspace.com/thiewdj

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO