CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 10.8.2012

NIGHTLIFE

Datum akce:
10.8.2012

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Formi (house)
 
DJ JB
 
DJ Squint (house)
 
Dj Mr. Pervzident (house)
 
DJ Godzi

V pátek 10.8.2012 proběhne v prostorách klubu Chapeau Rouge další díl party Nightlife, kde rezidentní DJ David Formi oslaví své narozeniny. Po jeho boku si pak zahrají další rezidenti Squint a Mr.Pervzident, hosty pak budou oblíbenci Godzi a J.B. z Minimal People. Tímto jste všichni srdečně zváni.

INTERPRETI

DJ Formi

Styly: house,

Začínal hrát v rockovém clubu Futurum, kde se seznámil djem Loutkou a ostatní členy agentury Roxydust Prague. Jejich přístup k taneční hudbě se mu zalíbil natolik, že se hned stal nadšeným návštěvníkem jejich parties. V roce 1994 si kupuje první desky s house music.
Rok 1995 byl pro Formiho rokem zlomovým, jelikož si poprvé zahrál v clubu Roxy Prague. A to hned s djs: Loutkou,Bidlem a holandkým Joost Van Bellenem na party Bat Rave. Poté začíná hrát pravidelně v clubech Radost FX a Ládví. V téže době začínají Roxydust Formiho pravidelně představovat na nejrozjetěších house parties u nás – SHAKE v klubu Roxy. Společně s dalším původním členem Roxydustu s Djem Airtem vždy nažhavili tu správnou „Warm up“ náladu pro hlavního residenta Loutku. Díky svému feelingu Formi občas tyto „supermejdany“ i sám úspěšně „dohrával.
Od r.1998 je pravidelným hostem všech klubů od západu na východ, takže se dá zkrátka říci, že místo , kde by Formi nehrál, snad ani neexistuje. Formi razí zásadu, že hudební škatulky jsou jen pro hudební novináře a sám se snaží hudbu hlavně vnímat a cítit.

Umělci s kterými měl tu čest si zahrát na společné party: Justin Robertson (UK),Dano(USA), Silicon Soul (UK), Jose Padilla – Café del Mar(ESP) , Joost Van Bellen (NL Speedfreax) , Dave Mathersole (UK) , Wubble –U (UK) ,Chris Sadler, Liquid Harmony (CZ) , Hipp-e and Hallo (USA) , 100% Isis (NL), Sunscreem (UK) , MR.C (UK) The End,Marcello (NL), Asad Rizvi (GB), Daft Punk(F)1997), Groove Armada,OO Bidlo(CZ/USA), Loutka, Pavel Krejdl, Lumiere,Petr K. ,Geert ( Belgie) a -CREMFIELDS-2003-2004 a MáCHáč-2007-2008, Open Air Field (Lighthouse Prague) a mnohen více :-)
Od roku 1998 až doposud je residentem Pražského clubu Chapeau Rouge.

www.facebook.com/pages/DJ-David-Formi/110921935589116

DJ JB

Může se pyšnit supportem takových djských es světového formátu jako je například Sebastien Leger, Stefano Noferini nebo Spartaque a ke slyšení byl pravidelně do nedávna na večírku s názvem Minimal People, který se odehrával v již zaniklém klubu Touster.

DJ Squint

Styly: house

Dj Mr. Pervzident

Styly: house,

 Mr.Pervzident, vlastním jménem Petr Udavský, se narodil roku 1987 v Praze.

K muzice a hudbě jako takové se dostal již roku 1992, kdy jako pětiletý kluk začal navštěvovat hodiny klavíru na ZUŠ kde setrval po 10 let. Od té doby se odvijí i jeho celá hudební kariéra.

Za tuto dobu naposlouchal mnoho žánrů, avšak teprve začátkem roku 2004 se jeho nástroji stává house, tech-house, electro a progressive.

Svoji DJskou dráhu odstartoval po boku DJe a producenta DeeJayBoye v roce 2003, se kterým již delší dobu spolupracoval a nahrál i několik RnB singelů, se kterými později vystoupoval na několika živých představeních po celé ČR.

Začátky počínaly v benešovských klubech, postupně vystřídal spoustu pražských klubů, počínaje O2 barem přes Incognito, Touster, World Club, klub Mystery v Kostelci nad Labem, Zanzi Bar, dlouhodobě spolupracoval s Gecko barem a klubem Vertigo, kde pořádal residentní večery s názvem House Vision.

V současnosti hrává pravidelně každý měsíc v klubu Chapeau Rouge společně se známým DJ Davidem Formi na akci nesoucí název Nighlife, na kterou bývají přizýváni zvuční DJ´s jako Loutka, Chris Sadler, Airto a další...

Styl, který hraje by nejlépe vystihla slova: house, progressive a tech-house.


Do zahraničí byl přizván koncem roku 2008, kde si zahrál ve známém stockholmském Vanilla Clubu, kam byl letos opět přizván na konec prosince.

Za svoji kariéru si zahrál s mnoha DJ´s, jako jsou například: DJ MCB, David Justian, DJ David Formi, K.Sandra, Evson, Elite, MeryEn, Lit, Sunfera, Tokátko, Petr Hauz, Ufi Da Man, Slepy, Luis, Matthew (Hellectro Project), N´Zym a mnoho dalších...

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO