CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 7.7.2012

PRAGGA! RAGGA!

Datum akce:
7.7.2012

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Autograph (usa/jamaica)
 
DJ Angry Mad Tongan
 
DJ Babylon Rocker (Praggatronik) (reggae)

Chapeau Rouge & Praggatronik uvádí:

PRAGGA! RAGGA!
“No.1 Dancehall & Tropical Party in Town“


DJ AUTOGRAPH (JAM/USA)
DJ Angry Mad Tongan
DJ Babylon Rocker

Dj Autograph vyrostl na karibském ostrově Jamajka, kde se od dětství učil hrát na bicí, piáno a kytaru. Když se ale na střední škole na párty seznámil s djingem - jeho další osud byl zpečetěn..
V roce 1999 se Autograph stěhuje do USA. Kromě školy se pořád věnuje dýdžejství, z Jamajky už má nějaké zkušenosti, ale v Americe je situace dost odlišná, naštěstí se mu dostává rad od zkušeného dj Playtime. Úspěšně dokončuje školu a nakonec se stěhuje do New Yorku, kde potkává slavného Dj Cipha Sounds z legendární stanice HOT 97. Spolu rozjeli intenzívní spolupráci a během 2 let odehráli hromadu mejdanů na východním pobřeží.

Autograph měl za těch 16 let své kariéry také příležitost spolupracovat s dalšími DJs jako třeba Funkmaster Flex, Kid Capri, Craig G, Dj Spinbad…
V současné době má Dj Autograph několik residencí v N.Y., včetně pravidelné společné párty s Maxem Glazerem z legendárního Federation Sound.

Kromě klasického Djingu se věnuje i Video-Djingu. Mimo USA jezdí pravidelně hrát i na Jamajku a letos se podruhé vrací do Evropy, takže si můžete párty s ním užít 7. července v pražském klubu Chapeau Rouge na dalším pokračování akce Pragga! Ragga!, kde ho podpoří Babylon Rocker a Angry Mad Tongan. Vstup je zdarma, začátek ve 22:00.

http://djautograph.com/
http://soundcloud.com/dj-autograph
http://soundcloud.com/praggatronik-army
http://www.mixcloud.com/BabylonRocker/


Fb event: www.facebook.com/events/310867482337443/

INTERPRETI

DJ Babylon Rocker (Praggatronik)

Styly: reggae

Babylon Rocker a.k.a. Dj B. Rocka působí na scéně od roku 1998. Ze začátku jeho tvorbu zásadně ovlivnil legendární pražský dj A.L.I. (r.i.p.)
B. Rocka má rád hlavně reggae, ragga, dub a hiphop a v poslední době navíc moombahton, tropical bass, trap a dubstep. Reggae však zůstává jeho hlavní inspirací.
Jako DJ hrál v kapelách Nyabinghi Warriors a Dub-O-Net (Fly Away - 2009), v současnosti reprezentuje Praggatronik Army.
Organizoval akce jako 45 CLASH (20003-07), Mic Style Contest / Mic Control (2005-07) a DancehallQueen (2003-07) a pravidelnou párty Pragga! Ragga!, a podílel se na produkci festivalů jako: Reggaemeeting festival, Real Beat festival, R.E.S. Žízníkov, Let It Roll a pár dalších…
Na rádiu Spin 96,2 měl vlastní pořad věnovaný raggae a dancehallu. V současnosti v pražském klubu Chapeau Rouge organizuje jedinou pravidelnou moombahtonovou párty v ČR: Moombah…Whaat?!
Zahrál si na mnoha mejdanech v Čechách, na Slovensku, v Polsku, Rakousku, Německu, Belgii, Norsku, Francii, Anglii a USA a nahrál asi 15 mixů.

www.facebook.com/pages/DJ-Babylon-Rocker/136180643315

www.soundcloud.com/praggatronik-army


Prague-based Dj BABYLON ROCKER blends an intriguing mix of reggae, hiphop, funk, breakbeat, dubstep, moombahton & tropical bass. Still, Jamaican dancehall & reggae are his main inspiration.
As a selector, radio DJ, band member, backing DJ, remixer & promoter he has been promoting reggae & dancehall wherever possible, organising the first reggae clashes and music competitions in the Czech Republic. Later he founded PRAGGATRONIK crew & was throwing parties & inviting selectors from Czech & other countries. Up till now, he has released over 15 mixes & been playing parties over half a Europe & USA.




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO