CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 13.5.2013

CHAPEAU CONNECTION

Datum akce:
13.5.2013

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Tetro (fr)
 
DJ SaidFunkyPeanut (fr)

Chapeau Connection: Nový pondělní urban mejdan v Chapeau Rouge přináší mezinárodní Djské obsazení a jednou měsíčně workshop pro producenty či DJs

Chapeau Rouge patří mezi nejlegendárnější a nejstarší klubová místa v Praze. Klub, který odchoval již pár generací návštěvníků, vzal za poslední roky dramaturgii pevně do rukou a z nočního bárku se postupně stal jeden z nejprogresivnějších pražských klubů. Produkční tým klubu jede stále na plné obrátky a poslední novinkou je pravidelná pondělní akce Chapeau Connection, která odstartovala 6.května.

13. května bude první den v týdnu patřit výhradně francouzskému DJskému importu. Na Chapeau Connection se představí francouzští DJs Tetro a SaidFunkyPeanut. Oba procestovali půlku světa a pendlují mezi Prahou, Bratislavou, rodnou Paříží, Lyonem, Oslo, Berlínem či Dublinem. Oba byli členy úspěšné djské formace Frenchkiss DJs a po zakotvení v Praze se jim zde dostalo přijetí v nejlepších klubech a díky svému širokému hudebnímu závěru získali rezidenturu v Paláci Akropolis nebo v bratislavském Bateliéru. Oba Djs se vydali roku 2011 na sólo dráhu a Peanut přidal i produkci, v které se mu víc než daří, protože nedávno vydal své první EP pod německým labelem Signal. Tihle dva pánové oslní i ta nejrozmazlenější ouška, takže o důvod víc, proč zajít na Chapeau Connection.

Vstup na všechny vydání Chapeau Connection je zdarma a klub pro tuto rezidentní párty nachystal i speciální drinky za super ceny. Každé pondělí si užijete Cuba Libra za 65,-Kč a Connection drink za 50,- Kč! Těšíme se na vás, každé pondělí v Chapeau Rouge!

INTERPRETI

DJ Tetro (fr)

Franck alias Tetro, pařížský DJ, který více než 6 let strávil hraním po celém světě.
V posledních rocích měl pracovně napilno - mixoval neuvěřitelný funk v Kodani, elektronickou hudbu v nejlepších pražských klubech, kde také založil známé duo Frenchkiss DJs. Momentálně se pohybuje mezi Lyonem, Prahou a Paříží, Bratislavou, Mnichovem nebo Berlínem a své zkušenosti pak předvádí jako rezident v Paláci Akropolis v Praze a Bateliéru v Bratislavě.

http://www.djtetro.com/

DJ SaidFunkyPeanut (fr)

"Našli jsme něco lepšího než sex" Přesně tohle řekl Said Funky Peanut českým novinářům během jednoho z rozhovorů. V té době působil v projektu FrenchKiss DJs v Praze. V roce 2011 rozjel sólovou kariéru a věci se začaly zrychlovat - Oslo, Berlín, Dublin... Poté, co se stal rezidentem Paláce Akropolis, následovaly např. party pro bohaté Rusy ve Východní Evropě...Zanedlouho se přidala i produkce a Peanut podepsal vydání svého prvního EP s německým labelem SIGNAL.

soundcloud.com/saidfunkypeanut

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO