CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 2.5.2013

Rabbit Hole

Datum akce:
2.5.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
DJ Wizual
 
Gruzo (glitch)
 
Martin Luther Pimp (glitch hop)


INTERPRETI

DJ Wizual

WIZUAL se mimo svého djského působení věnuje již delší dobu produkci. Na svém kontě má glitch hopové skladby, ale neuzavírá se v žánrové kleci, takže můžeme v poslední době v jeho skladbách slyšet i dubstepové a DnB vlivy. Mimo sólových projektů v jeho portfoliu posluchač najde i spolupráce se známými firmami, kterými jsou Freezer, Chik, nebo Tomski, s nímž tvoří audiovizuální projekt Laboratoř Tmy.

Gruzo

Styly: glitch

GRUZO je producent, dj a organizátor pravidelné klubové noci Rabbit Hole. Žánrová střelka na jeho hudebním kompasu bojuje o svoji polohu mezi glitch hopem, trapem a aktuálními výstřelky na poli elektronické hudby. Ve svých setech ždíme funky melodie a bzučivé syntetické linky nejčastěji v tempu kolem 100 BPM. Pokud si to ovšem situace žádá, neváhá osazenstvo klubu rozvibrovat basami o velice nízkých frekvencích a uvést jejich těla v pohyb vzdáleně připomínající pozemský tanec.

odkaz: www.soundcloud.com/gruzo
            www.facebook.com/gruzo




Martin Luther Pimp

Styly: glitch hop

MARTIN LUTHER PIMP je aspirující DJ a součást moderátorského dua pořadu Rabbit Hole na rádiu StreetCulture. Ve svých mixech se zaměřuje převážně na rozmanité odnože bass music jako jsou glitch hop a neobvyklé podoby trapu. Ve volném čase fackuje koně.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO