CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 27.4.2013

PON DI FLOR

Datum akce:
27.4.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Roccaflex crew (dancehall)
 
Admirál Kolíbal
 
Selecta J.B.
 
DJ Supa John
 
Missy M.
 
MR. Roll
 
MC Junior Smile (sk) + dancehall queen showcase +

Roztančená akce PON DI FLOOR v CHAPEAU ROUGE

Poslední dubnová sobota v Chapeau Rouge bude patřit karibským rytmům. Celý večer 27. 4. bude znít v underground patře pražského klubu Chapeau Rouge reggae a dancehall.
Nepůjde však jen o klasické Djs sety.
Akce odstartuje už v půl osmé a to tanečním workshopem, který bude probíhat pod vedením krasavic a zkušených tanečnic z BDS Academy. Základní taneční kroky dancehallu se může naučit každý, kdo zavítá na PON DI FLOOR aby mohl následně protančit střevíce. Ty odvážnější se mohou zúčastnit DANCEHALL QUEEN CONTESTU.

Top hity nejen z Jamajky budou po celou noc servírovat přední pražští Djs. Akci otevře ROCCAFLEX CREW trojice Herbyboy, Scarface a J.B., které v průběhu večera vystřídá Dj ADMIRÁL KOLÍBAL. Hlavním programem večera bude DJs CLASH (battle), v němž se mezi sebou utkají SELECTA J.B. a Dj SUPA JOHN a DANCEHALL QUEEN, soutěž o nejlepší dancehall tanečnici. Tu nejlepší z nejlepších DANCEHALL QUEEN a vítěze DJs CLASHE oblékne obchod se street a hip hopovou módou, BROOKLYN SHOP. Poté parket ovládnou sexy tanečnice z BDS se svou taneční showcase.

Na takové akci nesmějí samozřejmě chybět MCs a proto se mikrofonu ujme královna české dancehallové scény MISSY M, showman MR.ROLL nebo Mc zo Slovenska, JUNIOR SMILE.

Akce PON DI FLOOR odkryje zásadní segmenty dancehall a reggae kultury. Přijďte to roztočit za doprovodu toho nejlepšího z Jamajky a Čech.


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO