CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 8.3.2013

COLORFUL HOUSE 100th edition

Datum akce:
8.3.2013

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Dan Cooley (Radio 1) (house)
 
DJ Madman (house)
 
DJ Roman Rai (house/techno/electronic)

100th COLORFUL HOUSE MUSIC

Chapeau Rouge
pátek 8. března 2013
Start 22:00
Vstup zdarma!

Resident djs
Dan Cooley /radio 1
Madman /music madness

Special guest
Roman Rai /moving pictures


Zahlaš na baru „KILO“ a narozeninový drink je tvůj! Tahle paráda platí pro prvních STO návštěvníků výročního, již stého vydání nejstarší pravidelné noci Colorful House v klubu Chapeau Rouge, která zde má své pevné místo od roku 2005.
Speciálním hostem se pro tuto příležitost stane náš přední domácí producent a dj Roman Rai, který se tak postaví po bok residentní dvojky Dan Cooley a Madman.
Těšte se na lehkou hudební retrospektivu Colorful Housu a zároveň na řádnou porci nových i starších pecek, které vás provedou pestrým spektrem současné i vzpomínkové hudby v oblasti house music.

Vstup zdarma je jasnou věcí. Stejně tak dynamický zvuk, světla, rychlé bary a drink akce „KILO“.
Milí naši, těšíme se, těšte se!

INTERPRETI

DJ Dan Cooley (Radio 1)

Styly: house

Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek.

S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně houseových rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky

nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquidfunkovém rytmu.

Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy, Chapeau Rouge a Radost FX.
Kölsch, Layo & Bushwacka!, 2Many Djs, Digitalism, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran..to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval. V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu Xmag.

Sety ke stažení naleznete na www.sety.cz

V hlavním pracovním čase se Dan věnuje marketingu, PR a produkci.

www.djset.cz/dan-cooley

www.myspace.com/djdancooley


 

DJ Madman

Styly: house


DJ Roman Rai

Styly: house/techno/electronic

Roman Rai začal s djingem v roce 96 v kladenském klubu 19.

Z počátku inklinoval k deephouseovým labelům jako byli například Pagan Records či Glasgow Underground. Záhy získal residenci na nejúspěšnější noci kladenské devatenáctky jménem Boomerang, která trvala skoro dva roky. Brzy poté se však jeho pole působnosti přesouvá do Prahy a to především do klubu Roxy kde po čase získává residenci na dlouhou dobu nejúspěšnější klubové noci Zen / podle ankety Czech Music Dance Awards/. Dnes Roman inklinuje k velmi rozmanitým setům, od deep hypno music až po pozitivní melodie a funky rytmy.

V dnešní době je Roman znám především také jako producent. Má za sebou takové počiny jako oficiální remixy pro americkou grammy oceněné duo Deep Forest, či legendárního britského dje Dannyho Howelse. Remixoval také taková jména progresivní scény jako Sultan, Moussa Clarke, Vibrasphere, Add2Basket atd. Jeho originální produkce vychází především na labelu Solstice, který vlastní společně s kamarádem djem Bo.Danem. Mimo to vyšli jeho tracky na labelech Tribal Vision /Czech Republic /, Existence /Canada/, Vibrating Balance /Australia/, Millenium /Germany/, Groovezone /Japan/ Sickwatona /Argentina/, Dumb /Sweden/. Oblíbenost jeho tunnes u známých světových djs jenom dokazuje přítomnost Romanova tracku Thinking of Suzanne v prémiovém Essential Mixu z Music Konference v Miami v setu dje Omida 16b, či častý výskyt jeho tracků v setech top 100 světových dj jmen. Jeho kompletní tvorbu každý může poslechnout na stránkách www.beatport.com

soundcloud.com/roman-rai 

www.instagram.com/rai.roman
 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO