CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 15.10.2012

2. narozeniny Freestyle Mondays

Datum akce:
15.10.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
MC ILL Spokinn (us) (hip hop)
 
Revolta (hip hop rap)
 
Blues Guys
 
MC Metoděj (rap)
 
MC Dozer
 
Flowe
 
Sounday

Freestyle Mondays je jediný pravidelný open mic jam, kam mohou každý měsíc dorazit MCs, zpěváci, beatboxeři a muzikanti a mají možnost zajamovat si s doprovodem živé kapely i DJs. Tato akce se koná více než deset let v New Yorku a přes rok se odehrává i ve francouzském Štrasburku. V Praze odstartovalo Freestyle Mondays před dvěma lety v legendárním klubu Chapeau Rouge a jako hosté tu vystoupilo nespočet umělců z celého světa mezi nimi například Tah Phrum Duh Bush (USA), MC Zuby (UK), Particula(Por), Zverina a Shomi(SK), Rest&DJ Fatte, Paulie Garand, Notes From Prague, Khomator, Kodex, Los Chilakillerz(Mex), Mc Gey, Lara 303, Henry D, Kenas&N8, Loki Da Trixta(USA), PremRock(USA) a mnoho dalších.


V pondělí 15. října oslaví Freestyle Mondays své 2.narozeniny ve svém domovském klubu Chapeau Rouge a mezi gratulanty bude IllSpokinn (USA) či Revolta, na pozici live bandu se vystřídají obě rezidentní kapely Sounday a Blues Guys, chybět nesmí vokalistka Flowe aka Bára Lišková a roztancovaný klub až do rána obstarají ve dvou patrech Djs: Shock O´, Yofre, Phlegmatic nebo Pret. Večerem provede návštěvníky dvojice MC Metoděj&Dozer. Mikrofon a stage bude ostatně již tradičně hlavně působištěm pro mnoho MCs a pokud chceš tuhle jedinečnou zkušenost zakusit i ty, určitě máš možnost. Stačí jen dorazit a chopit se mikrofonů. Zarapovat si s živou kapelou za zády je bezesporu skvělý zážitek, ale potkáš tu nemálo MCs a usnít rap v několika jazycích: češtině, slovenštině, angličtině, bulharštině, kyrgištině a často i další provedení…

Pro návštěvníky mejdanu budou k dispozici trička Freestyle Mondays či placky a oslavy můžete sledovat online streamu na adrese: http://www.chapeaurouge.cz/vysilame/. Záznam celé akce si následně můžeš poslechnout na vlnách Rádia Streetculture.cz. Veškeré informace o akci najdeš na: http://www.freestylemondays.cz.

Zveme tedy srdečně nejen všechny, kdo se postaví k majku, ale i ty, kteří ocení přátelskou atmosféru a mezinárodní společnost. 2. Narozeniny Freestyle Mondays budou stát za to, tak doraž popřát i ty!


Fb událost: www.facebook.com/events/286225064824341/

INTERPRETI

MC ILL Spokinn (us)

Styly: hip hop, soul funk

IllSpokinn je MC a frontman živé hiphopové kapely Spokinn Movement, jejichž první album „60 Min. Cycle Spin“ vyšlo v roce 2007. V roce 2002 spolu se zpěvačkou Mariellou Gonzalez založil IllSpokinn již legendární open mic v klubu Sin Sin pod názvem Freestyle Mondays, který dodnes
spolu uvádějí každé pondělí.  Je rovněž mentorem newyorské mládeže – je členem projektu Urban Art Beat, kde v rámci mimoškolních aktivit učí děti druhého stupně základní školy jak rapovat či skládat písně.

www.illspokinn.com
http://www.facebook.com/pages/Spokinn-Movement/27756806491?ref=ts

MC Metoděj

Styly: rap

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně.

Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO