CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 18.6.2015

Klubová noc United Islands of Prague

Datum akce:
18.6.2015

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Hell Paso (blues metal)
 
Echo Message (indie rock )
 
Johnny Survived (rock)
 
Věc Makropulos (crossover-rap)
 
Love Earth (alternative dubstep)


Předběžný line up:

Johny Survived  20:30 - 21:30
Věc Makropulos 22:00 - 23:00
Love Earth 23:30 - 00:15
Hell Paso 00:45 - 01:45
Designers DJs 01:45 - 04:00

INTERPRETI

Hell Paso

Styly: blues metal


Sami svou muziku nazývají „blues metal“, ve skutečnosti ale nečekejme od trojice žádné klasické dvanáctky. Spíše špinavě rockovými riffy, kterým není lhostejná atmosféra. Pražská trojice Hell Paso vystupuje z hardcoreově ukřičených pozic, emocionálně, ale hlavně aranžérsky směřuje spíše do progresivně rockových pozic. Pozor! Promyšlenost jejich tvorby ale neznamená, že by Pražáci poztráceli při skládání tolik potřebnou energii!

They call their music “blues metal”, but you shouldn't expect them to play traditional twelve-bar songs. The three musicians prefer dirty rock riffs, with attention given to the atmosphere. Hell Passo, a trio from Prague has stepped out of noisy hardcore spheres in order to aim rather at progressive rock style, both emotionally and - in particular, with regard to music arrangements. But don't be fooled! Despite the elaborated character of their production, they still have heaps of energy they need so badly at their concerts!


bandzone.cz/hellpaso


www.facebook.com/hellpasocz

Echo Message

Styly: indie rock


Kapela ECHO MESSAGE vznikla v roce 2012 jako malý akustický projekt s kytarou a zpěvem Mikiho Kaluse, druhým zpěvem Mirky Navrátilové a bubnem djembe Petra Vavroše. Mirka Navrátilová již v kapele nepůsobí. Ke konci roku 2012 se přidal Honza Jaglarz na bicí a o půl roku později, na začátku června 2013, přibyla další elektrická kytara a vokál v podání Kuby Hajducha. Současnou podobu nabyla kapela dne 20. června 2013 po jednom z koncertů v ostravském klubu Hudební bazar připojením basové kytary a ženského vokálu Petry Jančíkové.

Echo Message hraje vlastní tvorbu vychazející z pera Mikiho Kaluse a Kuby Hajducha. Má za sebou častá vystoupení převážně v ostravském klubovém prostředí, účast na Festivalu v ulicích (2012, 2013), nebo Colours of Ostrava - Busking stage (2013). Vítězstvím v soutěži kapel Boomcup 2013 se dostala na pódia festivalů Michalfest 2014 a Colours of Ostrava 2014 a získala zájem medií - Českého rozhlasu Ostrava a České televize.

bandzone.cz/echomessage

Johnny Survived

Styly: rock

Plzeň není jen zajímavá výrobou piva a aktuálním titulem Evropské hlavní město kultury. Nedávno povila zajímavou rockovou trojici, která, stejně jako třeba Kill The Dandies, výrazně inspirovala velká post punková jména nebo berlínská scéna 80. let v čele s australskou enklávou Nicka Cavea a spol. Z dvou třetin dámská formace odzbrojuje svou hmatatelnou otevřeností a zranitelností. Dámy v promo materiálech varují, že si je zamilujete. Něco na tom bude, protože po pár měsícíchj jejich jméno nacházíme v soupiskách dalších velkých domácích festivalů.

Pilsen is not only famous for its beer production and for currently holding the title of the European Capital of Culture. Recently, it has also given birth to an interesting rock trio, which – just like Kill The Dandies, finds its inspiration mainly in post-punk legends or in the 1980s Berlin musicians with the prominent Australian enclave of Nick Cave & Co. With two of the three members being females, the band gains the heart of its audience with its genuine openness and vulnerability. In their promotion materials, the two singing ladies warn their fans against falling in love with them. They may be right because in the recent months, we've seen their names popping up on the programmes of other big Czech festivals.

bandzone.cz/johnnysurvived

www.facebook.com/JohnnySurvived


Věc Makropulos

Styly: crossover-rap


Východočeská crossover-rapová kapela Věc Makropulos nedávno spojila své síly s pardubickým raperem MC Pepíčkem, aby vyrazili na společné turné Tohle není tour. Dokážou metalově přitlačit na pilu, ale vedle toho zvolní a náhle se do muziky dostává soulové a jazzově vyhrávky . Tenhle útok na urban pozice je sympatický už od své podstaty.

Věc Makropulos is a crossover-rap band from Eastern Bohemia, which has recently teamed up with MC Pepíček, rapper from Pardubice, to set out on a tour together, which they called “Tohle není tour” (This is not a tour). They play at full blast, creating a metal mood, before slowing down again and letting in some soul and jazz solos. That's what we call an intrinsically good attack on urban positions.


bandzone.cz/vecmakropulos

www.facebook.com/vecmakropulos

Love Earth

Styly: alternative dubstep


Dokážete si představit, jak my zněli Nine Inch Nails, pokud by poslouchali dubstep? Že netušíte? Zkuste si připustit k tělu Love Earth, plzeňskou partičku, které to jde výborně ve studiu i na koncertě. V letošním roce (2015) trojice chystá k vydání novou porci muziky.

Can you imagine what would Nine Inch Nails sound like if they listened to dubstep? You don't have a clue? So why don't you get closer and listen to some songs of Love Earth, a group from Pilsen, which gives excellent performances both in the studio and on stage. The trio is currently working on a release of a new album with a fresh portion of music.

bandzone.cz/loveearth


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO