CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 7.6.2014

Live Concert

Datum akce:
7.6.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Sodoma Gomora (Řezník & De Sade) (rap)
 
Haades
 
Terror Crew (rap violence)
 
Fudy
 
DJ ILL Rick (hip hop)
 
DJ Ill Pepson

ZNK FAMILY SESSION!

Přijďte zhlédnout představení plné šílenství, běsu, ohavných textů a tělních výměšků!

Uslyšíte hity z Řezníkova i DeSádova sóla, stejně tak jako Sodomu Gomoru, Haades solo i Terror Crew, Fudyho a celou akci doplní DJ ILL Rick a Dj Ill Pepson.

ART:
SODOMA (ŘEZNÍK & DESADE + DJ ILL RICK)
TERROR CREW
HAADES SOLO
FUDY
DJ ILL RICK
DJ ILL PEPSON

Fb událost: www.facebook.com/events/627765470638351/

Lístky v předprodeji na baru Chapeau rouge za 150 Kč

INTERPRETI

Sodoma Gomora (Řezník & De Sade)

Styly: rap

Sodoma Gomora vznikla v polovině roku 2007, kdy dva chorý mozky obětovaly předčasně narozenej fetus bohu svinstva a započaly tak éru maximálního zhnusení, kterou chtěj infikovat vyčpělou českou scénu. Dlouholetý parťáci v rapu Řezník a SWD tak s album Bůh Se Utnul vytyčili nověj směr, pro kterej zvolili i nový alter-ega M.Engele a DeSade. Po velkym úspěchu týhle undergroundový desky (a předevšim pak klipu Sodoma Gomora Rap) přišla šance v Lucerna Music Baru předskakovat před Necrem a posléze před Jedi Mind Tricks. To už se Sodoma zapsala i pod kůži běžnejch rapovejch fans.

Přípravy další desky na sebe nenechaly dlouho čekat, a tak v druhý půlce roku 2009 začalo nahrávání plnohodnotný desky "Na Konci Tunelu je Tma" ve studiu Urban Traffic Records. Tentokrát se vybírali pouze ty nejvytříbenější beaty a hosti (King Gordy, Bizarre z D12) a deska byla pokřtěna následujícího roku za mohutného poga zfanatizovaných fans. K albu vzniknul i videoklip Splatter Rape! s australskejma maniakama Butchers Harem, a další klipy se chystají.

Nyní se již připravuje materiál na novou desku, která by měla být dokončena na přelomu 2011/2012.

bandzone.cz/sodomagomorarap
reznik.znk.cz

Terror Crew

Styly: rap violence

bandzone.cz/terrorcrew

DJ ILL Rick

Styly: hip hop

Původem třebíčský DJ ILL Rick šmidlá desky od roku 2007, čili by se dalo říct, že patří mezi léty prověřené veterány scény. Když se ve svých počátcích pohyboval kolem horrorcorové bandy Masový Wrazi, přišel na chuť tvrdšímu hip-hopu, což mu ostatně zůstalo dodnes. Mezi milníky v jeho kariéře správce gramofonních ploten by se dalo mimojíné zařadit účinkování na dvojici dnes již pověstných koncertů Prago Union v pražském Lucerna Music Baru v roce 2010, kde se také objevil jako nedílná součást vystoupení znojemského Phoenixe, kterému kryl záda na mnoha jiných akcích v průběhu let. Ve stejné pozici byl k vidění i s undergroundovou legendou jménem Afu-Ra při jeho vystoupení na festivalu Zámostí. V současnosti funguje jako stálá složka kultovního muzikálního projektu Sodoma Gomora, se kterým už nějaký pátek obráží dekadentní párty po celé republice a všude zanechává kromě markantní útraty na baru setrvávající dojem, že přesně takhle má vypadat party Djing. Kromě tvrdosti a tracků šířících déro můžeme v jeho setech slyšet i klasický hip-hop, g-funk a v poslední době i trap, se kterým ve volných chvílích laškuje nad sklenkou myslivce s kolou.

www.myspace.com/illrickdj

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO