CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 18.6.2012

Freestyle Mondays

Datum akce:
18.6.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Pozitivní přínos
 
Sounday (jazz-rock-rap)
 
Flowe
 
MC Dozer
 
MC Metoděj (rap)


INTERPRETI

Pozitivní přínos

Sme fellas který chtěj dát lidem rady z vlastních zkušeností...každej se věnujeme hudbě určitej čas, někdo dýl někdo míň, ale utvořili sme skvělou partu pod štítkem pozitivního přínosu.....chceme to někam dotáhnout vlastní pílí a ne tim že někomu polezeme do prdele...to pak neni ono... Ceníme si všech názorů na naší hudbu, protože bez nich by to nebylo ono...ty dobrý názory nám dodávaj jistotu že to za to stojí, ty špatný názory nás posouvaj zase o kus dál, protože je dycky co zlepšovat....PP CREW, PP CREW, PP CREW, PP CREW, PP CREW, PP CREW, PP CREW, PP CREW, PP CREW, PP CREW, PP CREW
stage.t-music.cz/pozitivni-prinos/

Sounday

Styly: jazz-rock-rap

Energický jazz-rock-rap v podání neokoukané pražské partičky - to jsou Sounday. Rytmika plná elánu, kytara dodávající jazzový feeling, klávesy podporující moderní zvuk, mikrofon s příčnou flétnou střídající se v rukou již poměrně známého pražského MC Ondry. Věkový průměr jen něco málo nad 20 byste snad ani netipli...těste se!

zdroj: bandzone.cz/sounday


Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


MC Metoděj

Styly: rap

V současnosti jeden z nejvýraznějších českých freestylerů. Kromě aktívního rapovaní se věnuje moderování freestylových večírkůů a věnuje se výchově dlaších MCs.Je stežejním pilířem večerů Freestyle Mondays a jeho účast byla stěžejní i na překonaném Českém rekordu v non stop rapování, který byl uskutečněn 6.12. právě v Chapeu Rouge. Jako MCs se prezentuje více než 6 let a proparcoval se nejen do několika finálových kol oblíbených večerů Battle Night, v současnosti se již delší dobu battlování nevěnuje a jeho největší úspěch bylo vítězství v českém kole mezinárodní soutěže End Of The Weak, kdy se mohl ukázat na světovém finále v Berlíně.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO