CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 22.3.2014

GEKOMfest II.

Datum akce:
22.3.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Zpackáno
 
The Hunks & Jakes (alternative rock)
 
Snow Job (rock)
 
United Primitives (hip hop)

Začátek: 19.30
Vstupné: 70 Kč

Fb událost: www.facebook.com/events/618741874880445/

INTERPRETI

Zpackáno

Jsme pětičlenná akustická kapela - kytara, housle, 2 krát zpěv a violoncello. Hrajeme převážně skladby zaranžované Vítkem Andrštem, které jsou všehochutí různých žánrů. Pomalu a jistě se začíná také rozvíjet naše vlastní tvorba, která stojí opravdu za to!

www.facebook.com/pages/Zpack%C3%A1no/293415404059610

The Hunks & Jakes

Styly: alternative rock

Pražský alternative-rock! Na podzim roku 2013 jsme se již v nové sestavě zůčastnili soutěže kapel Skutečná Liga, kterou jsme zakončili postupem do semifinále a umístěním se na krásném 10. místě!

bandzone.cz/thehunksjakes

Snow Job

Styly: rock

Kapela vznikla cca před rokem a půl a za tu dobu toho už stihla nemálo! Zhruba dvacítka koncertů v pražských klubech a možná i nějaký ten mimopražský, spoustu nezapomenutelných zážitků, nahrání jednoho krátkého neposlouchatelného dema a nově také nahrání CD! Zkušebna v Holešovicích naštěstí na kapelu nemá žádný pozitivní ani negativní vliv. Bude super, když nás přijdete podpořit ať už "jen" na koncert, nebo i zakoupením CD!!
bandzone.cz/snowjob

United Primitives

Styly: hip hop

Hudební seskupení hrájící na pomezí žánrů Hi Hop, Elektro - Fucking dope shit. Skládá se z pěti členů a nekonečnýho množství ostatních primitivů.
Na bicích hrající Mária Asteriod, který hraje spolu s baskytarstou a čarodějem všemožných zvuků Herrpesem v známé pražské elektro-rockové kapela Cotam. Dál s náma hraje Kofi alias Tetris který stojí za klávesama a syntákama, a poslední dva členové skupiny jsou ortodoxní Primitivové Random a Nonsense, Random se stárá o četnou produkci šílených beatů a ve volnočase, hraje na el. kytaru a gramce. s tím že Nonsense píše a rapuje veškeré texty a spolu s Randomem tvoří současně společné společné EP.

www.facebook.com/UnitedPrimitives

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO