CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 13.10.2015

Live Concert

Datum akce:
13.10.2015

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Au-Dessus (lt) (black metal)
 
Blues For The Redsun (sludge/doom metal)
 
Lezok (black metal)

Ze studeného Pobaltí zavítá do Prahy poprvé litevská horká novinka na poli nezpátečnického black metalu - 13. října přijede do sklepení Chapeau Rouge vilniuská formace AU-DESSUS obhájit svůj eponymní debut. Sekundovat jim bude nejpomalejší a nejbrutálnější těleso českých lužin a bažin BLUES FOR THE REDSUN a rohatá černosmrt LEZOK.

Nenechte si ujít!

Fb událost: www.facebook.com/events/462680320578381/

VSTUP: Dle Vašich možností 160 Kč – 250 Kč

ENTRY: Voluntary in the range of 160 CZK – 250 CZK

START: 19:30




INTERPRETI

Au-Dessus (lt)

Styly: black metal


Jestli si pod pojmem post-black metal představíte shoegaze balady s lehce emotivnějším zpěvem, radši si tuto škatulku hned odmyslete. Au-Dessus si před spaním nejspíš nepustíte. Naopak, ve správný čas umí vždy vypustit kvanta negativní energie, které vás rozhodně nenechají ponořit se do krajiny snění. Nejspíš nikdy.
Ačkoliv se pod kápěmi Litevců skrývají mladické tváře, rozhodně jim nechybí dostatek smělosti vybočovat ze zavedených černokovových kolejí. Z poštovních žánrů si berou jen to, co se jim hodí - výraznou gradaci a valivou sílu v pomalejších částech. A když už vás na chvíli pohladí po duši nějaké to tremolo, je to jen proto, aby vás záhy srazili na zem disonantní akordy, ne nepodobné těm od velmistrů Deathspell Omega. Rytmických složitostí a dlouhých konceptuálních kompozic se sice u Au-Dessus nedočkáte, ale i tento přímočařejší přístup funguje výborně. Jejich debutové krátkohrající album budiž toho živoucím a značně návykovým důkazem.


www.facebook.com/audessusabove


Blues For The Redsun

Styly: sludge/doom metal


Je shoda jmen tohoto moravského hlukového uskupení a druhé desky Kyuss čistě náhodná? Nejspíš ne, ale pro stonerové riffy se budete muset potopit hodně hluboko pod megatuny těžkého bláta. Jen návrat zpět vám asi nikdo nezaručí. Takovému akustickému tlaku, jako je pod hladinou, nikdo nedokáže dlouho vzdorovat – kytary, co lámou kosti, a neúprosně pomalé rány kladivem do bubnů vám nakonec zastaví dech.

bandzone.cz/bluesfortheredsun

Lezok

Styly: black metal


Nedávno byla objevena na pražském nebi nová hvězda. Ale už stihla svým černým světlem ozářit nejeden podzemní prostor a zamořit okolí jedovatou směsí black a death metalu.


lezok - live full set from doom┼cult on Vimeo.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO