CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

In Nomine


Kategorie: Bands
Styly: , metalcore

In Nomine v těchto dnech vydává své promo cd s názvem “Your Choice Harvest Me Fear“. Tato 5ti skladbová kompilace převážně staršího materiálu kapely, byla nahrána ve Studiu Hostivař za účelem znovuobnovení této formace.

Historie In Nomine spadá již do roku 2006. Kapela figurovala v té době na několika menších akcích a nahrála demo, ovšem po personálních změnách v roce 2008 přerušuje svou činnost. Na začátku roku 2009 se leader kapely Jonáš Motyčka rozhodl pro znovuobnovení. S novým stylovým zaměřením přearanžoval některé starší skladby a s nájemnými muzikanty a současným vokalistou Jakubem Novákem je nahrál pod názvem “Your Choice Harvest Me Fear“ - Promo 2009, poté začal hledat stabilní sestavu pro svůj projekt.

Kapela In Nomine se do současné sestavy zformovala začátkem Srpna roku 2009 a v novém složení připravuje materiál na první dlouhohrající desku. Té bude předcházet vydání singlu, který skupina natočí během listopadu ve Studiu Hostivař Zdeňka Šikýře a ke skladbě tam zaznamenané vytvoří i videoklip. Zároveň má kapela In Nomine před sebou plno koncertních aktivit.

bandzone.cz/innomineband




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO