CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Thrillcrumbs


Kategorie: Djs
Styly:

THRILLCRUMBS je česká djská crew, kterou tvoří Gruzo a MxLxP. V jejich setech můžete slyšet vyváženou kombinaci aktuálního glitch hop, trapu, twerku a dalších podivných basujících záležitostí, které vás zaručeně donutí vybojovat co nejlepší místo na tanečním parketu.
Za sebou mají hraní ve větších městech po celé republice, střihli si několik festivalů, ale nejčastěji okupují pražské kluby.

Crew:

GRUZO je producent, dj a organizátor pravidelné klubové noci Rabbit Hole. Žánrová střelka na jeho hudebním kompasu bojuje o svoji polohu mezi glitch hopem, trapem a aktuálními výstřelky na poli elektronické hudby. Ve svých setech ždíme funky melodie a bzučivé syntetické linky nejčastěji v tempu kolem 100 BPM. Pokud si to ovšem situace žádá, neváhá osazenstvo klubu rozvibrovat basami o velice nízkých frekvencích a uvést jejich těla v pohyb vzdáleně připomínající pozemský tanec.

MARTIN LUTHER PIMP se zručností a efektivitou chirurga v poli šije parketem. Syntetická glitchová vlákna neváhá protkat syrovým trapem a okořenit současnout elektronikou. Spolu s Gruzem moderoval nejprve na radiu Spin a později na radiu StreetCulture glitch hopový pořad Rabbit Hole. Ve volném čase fackuje koně.

www.facebook.com/thrillcrumbs/info




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO