CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Miss Duckin' (FR - Feeling and Sound / Things to Come rec. / Elektrax)


Kategorie: Djs
Styly: , electro

Sophie, alias Miss Duckin', je francouzská electro DJka a producentka, momentálně usazená v Praze. Sophie je mnohostranná umělkyně a muzice se věnuje již od svých 8 let. Jako zpěvačka skupiny "Wäks" (která vydala 2 alba a odehrála víc než 200 koncertů po celé Evropě) je zvyklá rozehřívat parkety napříč Evropou. Ve svých energických setech mixuje groovy tekhouse, electro dancefloor a riot techno, což z ní ve spojení s jejím talentem a citem pro hudbu dělá jednu z nejznámějších DJek v Česku a Švýcarsku.
Hrála na velkých akcích jako DANCE CELEBRATION 2010, Lake Parade ve Švýcarsku, SENSATION WHITE 2010 a byla rezidentní DJkou ve známém pražském klubu Mecca. Vydala EP na labelech jako "Things to come records", "Map Dance Records", "Sonicangel" (major), "Elektrax" (Dave the Drummer) a aktuálně slaví úspěchy v národních rádiích se svým bokovým projektem "SOPH". Momentálně také spolupracuje s The Horrorist.

Sophie, alias Miss Duckin', is a a french electronic music DJ, producer and remixer based in Prague (Czech Republic). Multifaceted artist and musician since her 8 years old, Sophie (singer of "Wäks" (2 albums and more than 200 gigs all over Europe) is used to shaking dancefloors all across Europe. Her energetic and devastating sets mixing groovy tekhouse, electro dancefloor and riot techno with her special talent and feeling made her becomes one of the well known djane in Czech Republic and Switzerland. She played on big venues as DANCE CELEBRATION 2010, Lake Parade in Switzerland, SENSATION WHITE 2010 and was resident dj in famous MECCA in Prague. She signed EPs on labels like "Things to come records", "Map Dance Records", "Sonicangel" (major), "Elektrax" (Dave the Drummer), and is currently playlisted by national radios with her side-project "SOPH". She is now working on collaborations with THE HORRORIST.

www.missduckin.com




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO