CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Ars:N


Kategorie: Djs
Styly: , d'n'b

K elektronické hudbě, konkrétně drum and bassu, přičichává poprvé někdy v roce 2005. A právě tento hudební styl ho hluboce oslovuje a fascinuje.

Někdy mezi roky 2005 až 2010 Ars:N podniká nespočet cest na nejrůznější akce, kde zjišťuje, že drum and bass je opravdu ten styl hudby, který mu bude nejmilejší a jen tak nepustí.
Po několika proposlouchaných a propitých nocích přichází rok 2010 a někdy v tomto roce (měsíc těžko datovat) se rodí myšlenka, skusit to s djingem. Inu začli první djské hrátky, jako první Smarty zkusil, něco virtuálního aby aspoň hodně okrajově okusil jak že se to vlastně zhruba míchá. No pokusy to tehdá byly marný.

Ve virtuálním světě si jen tak pro zábavu tráví Smarty zhruba rok a s koncem roku 2010 si kupuje svoje první desky. Poprvé tréninkově za gramce se ovšem dostává až začátkem roku 2011, to se mu snaží cestu djingem co nejlépe nasměrovat Kan-jacca. Ano právě ona byla ta která Smartymu ukázala jak to s tou deskou pod rukou vlastně chodí. Po první lekci, Smarty žádá lekci další, která ovšem ne a ne vyjít, a jak se říká vše zlé je pro něco dobré, Ars:N se rozhoduje pro koupi svých prvních gramofonů. Od doby co si Ars:N dovezl gramce domů tak nespal, nejedl, nepil za to pořád piloval svů skill. Strádání bylo tvrdé, nicméně přineslo své plody a dostalo jeho mixy do poslouchatelné podoby. Někdy v půlce roku 2011 Ars:N vyráží poprvé hrát před lidi. Následují další a další akce, až se dostáváme do současnosti a buhví jak to bude dál.

V současné době je členem pražského uskupení Prag:Matics crew.

www.facebook.com/ArsN-129091557150303/ 




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO