CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Sato-San To


Kategorie: Bands
Styly: , nu jazz , experimental jungle

SATO-SAN TO vzniklo na začátku března 2008, původně jako expertimentální projekt Tomáše Heriana a Oskara Töroka. Již v červenci pokřtili své první album Skinny, které je zdarma ke stažení zde. V srpnu se rozrostli o basáka Jaromíra Honzáka a nyní pracují na dalším albu.



TOMÁŠ HERIAN aka Drama Jacqua pochází z tradiční muzikantské rodiny. Narodil se 7.8. 1980 v Teplicích, v severních čechách, kde také absolvoval konzervatoř, obor bicí nástroje. Bicí soupravě se věnuje od útlého mládí. Jako bubeník je členem různých hudebních projektů (S.O.I.L, Segundo, Drama Jacqua, Feng Jung Song & Trio PUO, Montage, WNP, Vrtule1, Sketa Fotr...). Žije a tvoří v Praze. Specializací v jeho hře na bicí jsou groovy lámaných beatů ostřejšího tempa, často označované jako Jungle, Break nebo D´n´B. Jeho bubenickými vzory jsou hráči, kteří mají silné kořeny dnes již v nevyhraněném stylovém označení Jazz music. Mezi jeho zájmy patří samozřejmě i práce se zvukem, konkrétně hudební kompozice na poli elektronické hudby. Činností elektronického experimentátora se zabývá od konce devadesátých let.

OSKAR TÖRÖK Narozen v roce 1980 v Humenném. Studoval konzervatoř v Bratislavě, Košicích a Vyšší Odbornou školu Jaroslava Ježka v Praze. Spolupracoval s mnoha osobnostmi české i zahraniční hudební scény, jako jsou Matúš Jakabčic (Slovensko), Pavel Fajt (Česká Republika), Rich Perry (USA), Ingrid Jensen (Canada),David Dorůžka (CZ/FR),Petr Zelenka (CZ/FR), Jaromír Honzák (CZ). Je členem skupin NUO, Vertigo quintet, MUFF, Zuzana Dumková Band, Ondřej Štveráček Quintet. Od roku 2005 je členem hudebního seskupení OPEN SEXTET, se kterým se zúčastnil prestižního jazzového festivalu v Montreux (Švýcarsko). V roce 2007 spolupracoval na cd Dua ''Tarafuki'' Auris.

JAROMÍR HONZÁK
dokončil studium teplické Konzervatoře v roce 1982 a dále se vzdělával na Berklee College of Music v Bostonu. Vystupoval prakticky se všemi předními osobnostmi české jazzové scény a s mnoha mezinárodními umělci, jako Bill Hardman, Phil Wilson, Art Farmer, Victor Lewis, Amina Claudine Myers a Jorge Rossy.. Hrál na mnoha mezinárodních festivalech, včetně Sea Jazz Helsinki, Ingolstadter Jazztage, Leverkusener Jazztage, Jazz Jamboree Warsaw a Montreal International Jazz.
Jaromír zachytil svoji práci v roli bandleadera, basisty a skladatele na čtyřech deskách. Jeho skladby a nahrávky byly mnohokrát oceněny jak v ČR, tak v zahraničí. Jeho poslední dvě CD "A Question to All Your Answers" (Animal Music) a "Present Past" (Indies records) vyhrála Anděla roku za nejlepší českou jazzovou nahrávku roku (2007 a 2003). Jaromírova skladba "Constant Struggle" (z alba Present Past) je součástí The European Real Book (Sher Music).
Jaromír vede dvě kapely - česko-polský Jaromír Honzák Quartet a kvartet zvaný Face of the Bass, a je rovněž předsedou jazzového oddělení (VOŠ JAZZ) konzervatoře Jaroslava Ježka v Praze.


http://www.myspace.com/satosantocz


http://www.bandzone.cz/satosanto


 



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO