CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Nás všech


Kategorie: Bands
Styly: , r´n´b

Nás všech je hudební projekt, jehož tváří je rap a zpěv s živou kapelou doplněný o elektroniku v podobě samplů, který protíná živelnou kombinaci stylů jako je funk, r&b, soul a jazz.

členové:

Ondřej Žatkuliak - produkce, rap
Kateřina Nachtigallová - zpěv
Filip Šašek - klávesy
Jan Chlad - kytara
Miroslav Vorlíček - basová kytara
Adam Koller - bicí
 

Nás všech vzniká na sklonku roku 2001, kdy se potkává v lavicích gymnázia Ondřej Žatkuliak a Petr Ryšavý. Po roce a půl práce vypouštějí do světa desku "Víc než rok práce" (2003), která se nese v originálním, leč výhradně hiphopovym stylu.

V průběhu času vzniká několik dalších singlů (Kroky zpátky, Striptease, Beatnickej flám, Vodka, Friends & Rhodes...), které se potkávají se slušným úspěchem a Nás všech se postupně dostává do podvědomí. Do skladeb se začíná dostávat zpěv a živé nástroje, čímž se tvorba stává více "hudebnější", a to je pro Nás všech stál příznačnější.

Na podzim roku 2006 přichází Nás všech s promo CD, které obsahuje výše zmíněné singly a v zápětí odehrává první koncert v obsazení (2x rap, zpěv a alt saxofon). Touha hrát pro lidi, kteří slyší muziku a mají otevřenou hlavu sílí, a tak na přelomu roku 2007 a 2008 vzniká živá kapela. Sestavu mladých muzikantů střídá začátkem roku 2009 partička zkušených hráčů a přepracovává skladby z dosud výhradně studiové formy a dává dohromady koncertní repertoár.

bandzone.cz/nasvsech



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO