CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 27.7.2013

SHEEXY BOAT

Datum akce:
27.7.2013

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Siopis (Get Physical/berlin)
 
DJ Tazz (progressive)
 
DJ Biodan (house)
 
DJ Zissou (minimal)
 
DJ Ondrej K (house)
 
výherce djské soutěže

SHEEXYBOAT 2013 (Where No Boat Has Gone Before)

27.7.2013 - 12.00 (Loď Odra)

Dj from Get Physical label confirmed!

Tazz & Biodan (Roxy Prague / House Elements) feat. live musician

Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang)

more djs later...

vstup v předprodeji: 300,- Kč, na místě (pokud zbyde) za 500,- Kč

Letošní parník Sheexyboat s hlavní hvězdou z labelu Get Physical!

 

To, o čem si už štěbetají i vrabci na střeše, je tu. Po nátlaku a mnoha dotazech od známých i neznámých, jak to letos bude s parníkem Sheexyboat, jsme se rozhodli zveřejnit první informace k 7. ročníku divokého a oblíbeného parníku Sheexyboat 2013 s podtitulem "Where No Boat Gone Before" (aneb Kam se žádná loď dříve nevydala). Letošní plavba bude vskutku jedinečná a pravděpodobně inspiruje mnoho dalších plavidel v budoucnosti, stejně jako vesmírná loď Enterprise inspirovala nás. Navíc je již potvrzen zahraniční host z labelu Get Physical, takže se máte opravdu na co těšit!

 

Kam se žádná loď předtím nevydala je tak trochu přitažené za vlasy, ale nepamatujeme pravidelnou párty loď, který by se vydala do našeho cíle a zpět, jak to máme letos v plánu! Stejně jako kapitán James T. Kirk objevoval vzdálené vesmíry, tak naše neohrožená posádka a odvážní pasažéři letos vyrazí v sobotu 27. července po poledni na 4. hodinovou dobrodružnou plavbu na Slapy, kde proběhne 2. hodinová pauza ke koupání, opalování a celkové relaxaci k načerpání sil na další 4. hodinovou plavbu zpět.

 

Jako hlavní host je potvrzená djská a producentská hvězda ze slavného labelu Get Physical! Samozřejmě nebude chybět dvojka Tazz & Biodan, kteří mají tuto oblíbenou plavbu na svědomí a jejich set bude obohacen živým muzikantem. Opět se můžete těšit na djs Ondreje K a Zissou, kteří na palubě nesmí chybět. Jména dalších djs, včetně hlavní hvězdy, odtajníme již brzy.

 

V Chapeau Rouge pak proběhne týž den od 22.00 afterparty a oslava 6 narozenin mejdanu Sheexyhouse, v režii hlavní hvězdy z labelu Get Physical, rezidentů a dalších djs. Kdo bude mít zakoupen vstup na Sheexyboat 2013, bude mít automaticky vstup do Chapeau Rouge zdarma, ale nyní již k samotnému předprodeji.

 

Jelikož je Sheexyboat naše každoroční srdcovka, tak nikdy předprodej neprobíhá pomocí komerčních ticket portálů, ale vše řešíme osobně. Jako každý rok bude v prodeji pouhých 180 lístků! V tuto chvíli, již můžete kontaktovat dje Tazze, nebo Biodana přes facebook a dělat si rezervace přes interní zprávy, kde se obratem dozvíte detaily předání lístků a platby. Od 3.6. se spustí předprodej v Chapeau Rouge, kde bude k dostání na baru pouze 40 vstupenek. Tak nezapomeňte, minulý ročník byl vyprodán během dvou týdnů, takže kdo zaváhá, nepluje! A kdo nepluje, tak ten ztroskotá o víkendu se Zemanem Praze :)

more info: https://www.facebook.com/events/167027103459905

Tazz FB: https://www.facebook.com/tazz.dj

Biodan FB: https://www.facebook.com/bohdanBiodan

nebo: https://www.facebook.com/djbiodan.cz


INTERPRETI

DJ Tazz

Styly: progressive, elektro, progresive house

Dj TAZZ

Vlastním jménem Jan Kolář se k elektronické taneční hudbě se dostal v roce 1997, o tři roky později začíná hrát v místním klubu. Jeho hlavním hudebním žánrem se stává progressive house. Jeho zvuk se dá charakterizovat jako našláplé rytmy s atmosferickými melodiemi a elektronickými zvuky, hutnou basovou linkou, emotivními vokály, groovy náladou a hlavně stále plné energie. TAZZ je perfekcionista, z jeho mixovani je cítit záliba v dlouhých prolínavých mixech a nahlých gradací a nájezdů. Jeho mixované promo nahrávky získaly v hudebních magazínech jako XMAG či Bassline několikrát nejvyšší ocenění, a k jeho jménu se připisuje známka dje s výbornými demo nahrávkami a tradičně přesnými mixy. Díky tomu také začal dostávat nabídky na hraní na festivalech jako legendární Open Air Field či Summer Of Love. Od roku 2002 také začal pořádat letní open air akce na koupalisti Džbán či Electronic Music Festival a další akce v okolí Roztok. V roce 2002 založil hudební seskupení Djs Progressive Session, které seskupuje české a slovenské Djs, kteří se hudebnímu stylu progressive house věnují již dlouhou dobu. Od roku 2005 je projekt rozšířen na informační portál věnovaný progressive, dostupný na adrese www.progressivesession.net .

Za dobu svého djování již projel kluby po celé republice či na Moravě. Zahrál si však také v UK klubech jako AKA@The End, Back2Back, The Brixton Telegraph či na plážovém open air festivalu v Brixtonu. Jeho live sety jste již mohli slyšet v radio pořadech jako Dance Extravaganza na Evopě2, radio Akropolis, Live61, Kiss FM, Rádio Vysočina, Kiss Publikum a na anglickém Smoke FM. Vystupoval po boku djs jako Luke Fair, Layo&Buswacka, Luke B, Snake Sedrick, Jonas Steur, Matthew Dekay, Marco Zaffarano a další. TAZZ se stále drží čistého progressive house zvuku, a tak ho můžete občas slyšet také na párty ZEN v klubu Roxy, která je již dlouhou řadu let ikonou českého progressive. TAZZ se také věnuje redaktorské činnosti, a tak jste mohli jeho hudební recenze číst v legendárních magazínech jako jsou Bassline Electronic či současný XMAG.

DJ Biodan

Styly: house

DJ Biodan, rezident z pražské Roxy, aktivně vystupuje od roku 2000. Často hraje po
boku světově známých DJs, kapel a hudebních projektů. Jeho sety propojují barevné
světy house music, temnějšího techna a elektroniky. Tyto styly rád kombinuje a nebojí se zařazovat také experimentálnější skladby. Dopředu nikdy není jasné, co bude
přesně hrát. Svoje sety vždy ladí podle času hraní, místa a aktuální nálady publika. V
ten moment začíná vyprávět pestrý hudební příběh, který vás provede různými zákoutími elektronické muziky.
 
Dlouhá léta stojí za hudební dramaturgií houseboatu U Bukanýra a zároveň je majitel
jedněch z prvních českých elektronických hudebních vydavatelství Solstice Records
a BioBull Records.
 
Vystupoval po boku djs a kapel:
Solomun, Sasha, Stephan Bodzin, Artbat, KiNK,
Max Cooper, KiNK, Fritz Kalkbrenner, Jackmaster, Bicep, Skream, Carl Craig, Slam,
Kevin Saunderson, John Digweed, Eagles & Butterflies, Rodriguez Jr., 2manydjs,
M.A.N.D.Y., Boys Noize, Patrice Bäumel, Claptone, Joris Voorn, Hot Since 82,
Nic Fanciulli, Silicone Soul, Worakls, La Fleur, CamelPhat, Parov Stelar, Michael
Mayer, Detroit Swindle, Darren Emerson, Wankelmut, Kaiserdisco a mnoha dalších.

projekty:
IN3 Production (www.in3production.com)


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO