CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 21.7.2011

Sheexy Boat Afterparty

Datum akce:
21.7.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Tazz (progressive)
 
DJ Biodan (house)
 
DJ Ondrej K (house)
 
DJ Zissou (minimal)
 
DJ Slater
 
Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records) (house/techno/electronic)
 
+ výherce soutěže talentů

Poslední info k letošnímu Sheexy Boat a následné afterparty v Chapeau rouge

djs:
BIODAN (Sheexy / Roxy Prague)
TAZZ (Sheexy / ProgressiveSession)
SLATER (Tribal Vision Records)
SCHWA (Beef Records)
ONDREJ K (Chi Chi)
ZISSOU (Chi Chi)

Čas letí jako voda a po dlouhých měsících čekání je to konečně tady. Zcela vyprodaný Sheexy Boat vyplouvá již tento čtvrtek, a tak vám přinášíme očekávané poslední informace ohledně vyplutí, slibovaného překvapení i následné afterparty.

Loď vyplouvá jako každý rok z náplavky u Palackého nábřeží a vyrazí na okružní trasu do Vraného a zpět. Nástup na palubu je v 18:30 a odjezd v 19:00. Loď končí svou trasu v 1:00 a přistaví na krátkou zastávku v 23:30 na stejném místě, odkud vyplouvá.

Kromě účasti Captain Morgana a jeho posádky bude celá plavba zpestřena živým doprovodem na saxofon od Filipa Markese (http://www.myspace.com/yannickmarkesproject) a na bonga od Rafaela, jechž jste mohli slyšet již na Sheexy Boat warm-up v Roxy na Free Mondays.
V souvislosti s letošní Sheexy Boat probíhala I djská soutěž o hraní na Sheexy Boat afterpárty, která proběhne v klubu Chapeau Rouge. Díky všem djs za zaslané mixy. Těší nás, že se na české scéně stale dají najít nové objevy se skvelým hudebním citem. Vítězem se nakonec stává djská dvojice 2TAKT (http://www.facebook.com/Dvojtakt) se svým mixem „Against The Wall“, který si můžete poslechnout níže. Na Sheexy Boat afterpárty dále zahrají djs z parníku Sheexy Boat. Afterpárty začíná vystoupením 2TAKT na horním baru Chapeau Rouge od 22:00 do 1:00, poté se přesune do spodního Club stage, kde bude po skončení vystoupení kanadského DJského projektu Autoerotique pokračovat až do ranních hodin.

Ti, na které nevyzbyly lístky, mohou zkusit štěstí na místě před odplutím. Stává se, že se někdo nedostaví, a pak je možné nastoupit na jeho místo pro doplnění maximální snesitelné kapacity :)


Against The Wall by 2TAKT

INTERPRETI

DJ Tazz

Styly: progressive, elektro, progresive house

Dj TAZZ

Vlastním jménem Jan Kolář se k elektronické taneční hudbě se dostal v roce 1997, o tři roky později začíná hrát v místním klubu. Jeho hlavním hudebním žánrem se stává progressive house. Jeho zvuk se dá charakterizovat jako našláplé rytmy s atmosferickými melodiemi a elektronickými zvuky, hutnou basovou linkou, emotivními vokály, groovy náladou a hlavně stále plné energie. TAZZ je perfekcionista, z jeho mixovani je cítit záliba v dlouhých prolínavých mixech a nahlých gradací a nájezdů. Jeho mixované promo nahrávky získaly v hudebních magazínech jako XMAG či Bassline několikrát nejvyšší ocenění, a k jeho jménu se připisuje známka dje s výbornými demo nahrávkami a tradičně přesnými mixy. Díky tomu také začal dostávat nabídky na hraní na festivalech jako legendární Open Air Field či Summer Of Love. Od roku 2002 také začal pořádat letní open air akce na koupalisti Džbán či Electronic Music Festival a další akce v okolí Roztok. V roce 2002 založil hudební seskupení Djs Progressive Session, které seskupuje české a slovenské Djs, kteří se hudebnímu stylu progressive house věnují již dlouhou dobu. Od roku 2005 je projekt rozšířen na informační portál věnovaný progressive, dostupný na adrese www.progressivesession.net .

Za dobu svého djování již projel kluby po celé republice či na Moravě. Zahrál si však také v UK klubech jako AKA@The End, Back2Back, The Brixton Telegraph či na plážovém open air festivalu v Brixtonu. Jeho live sety jste již mohli slyšet v radio pořadech jako Dance Extravaganza na Evopě2, radio Akropolis, Live61, Kiss FM, Rádio Vysočina, Kiss Publikum a na anglickém Smoke FM. Vystupoval po boku djs jako Luke Fair, Layo&Buswacka, Luke B, Snake Sedrick, Jonas Steur, Matthew Dekay, Marco Zaffarano a další. TAZZ se stále drží čistého progressive house zvuku, a tak ho můžete občas slyšet také na párty ZEN v klubu Roxy, která je již dlouhou řadu let ikonou českého progressive. TAZZ se také věnuje redaktorské činnosti, a tak jste mohli jeho hudební recenze číst v legendárních magazínech jako jsou Bassline Electronic či současný XMAG.

DJ Biodan

Styly: house

DJ Biodan, rezident z pražské Roxy, aktivně vystupuje od roku 2000. Často hraje po
boku světově známých DJs, kapel a hudebních projektů. Jeho sety propojují barevné
světy house music, temnějšího techna a elektroniky. Tyto styly rád kombinuje a nebojí se zařazovat také experimentálnější skladby. Dopředu nikdy není jasné, co bude
přesně hrát. Svoje sety vždy ladí podle času hraní, místa a aktuální nálady publika. V
ten moment začíná vyprávět pestrý hudební příběh, který vás provede různými zákoutími elektronické muziky.
 
Dlouhá léta stojí za hudební dramaturgií houseboatu U Bukanýra a zároveň je majitel
jedněch z prvních českých elektronických hudebních vydavatelství Solstice Records
a BioBull Records.
 
Vystupoval po boku djs a kapel:
Solomun, Sasha, Stephan Bodzin, Artbat, KiNK,
Max Cooper, KiNK, Fritz Kalkbrenner, Jackmaster, Bicep, Skream, Carl Craig, Slam,
Kevin Saunderson, John Digweed, Eagles & Butterflies, Rodriguez Jr., 2manydjs,
M.A.N.D.Y., Boys Noize, Patrice Bäumel, Claptone, Joris Voorn, Hot Since 82,
Nic Fanciulli, Silicone Soul, Worakls, La Fleur, CamelPhat, Parov Stelar, Michael
Mayer, Detroit Swindle, Darren Emerson, Wankelmut, Kaiserdisco a mnoha dalších.

projekty:
IN3 Production (www.in3production.com)


Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records)

Styly: house/techno/electronic

Michal Schwa jeden z mála českých DJs, který má kalendář plný prestižních zahraničních akcí a navíc stojí za uznávaným labelem (Beef records). V době, kdy už o úspěchu producenta elektronické muziky pranic nerozhoduje počet prodaných desek, se právě Michalův projekt Shades of Gray pravidelně umísťuje mezi nejstahovanějšími autory na DJském portálu beatport.com.

Jeho projekt Shades of Gray slaví se svým debutovým albem "Soul Machine" úspěchy po celém světě a prestižní časopis Dj mag zařadil toto album mezi 50 nejlepších elektronických alb roku 2012. I díky tomu Schwa spolupracuje s mnoha zvučnými jmény světové taneční scény (například Miguel Migs a Djuma Soundsystem) a jen za poslední stihnul hraní v Austrálii, Hondurasu, USA, Itálii, Londýně, Barceloně, Indii, Thajsku a také na mnoha domácích akcích.

Hudbou se začal zabývat díky tatínkovi, který je sám muzikant a který v Praze vlastní známé nahrávací studio (www.orm.cz). V roce 2004 se Michal stává spolumajitelem úspěšného progressivního labelu Tribal Vision, avšak na konci 2005 náhle mění svůj styl a zakládá vlastní inovativní vydavatelství Beef records. Na teto značce vydávají producenti jako Pezzner, Mike Monday, The Timewriter, Joyce Muniz, Inxec, Deepchild a další. Pres 6 let Michal strávil v Australském městě Sydney. Od roku 2011 je zpět v Praze a pravidelně hraje po cele Evropě, USA a Asii. V Praze ho můžete slyšet v klubech Roxy, Bukanýr, Le Clan a Chapeau Rouge.

www.djschwa.net
www.shadesofgraymusic.net
www.beefrecords.net

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO