CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 20.6.2011

Freestyle Mondays Openmic

Datum akce:
20.6.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Notes From Prague (hip hop)
 
DJ Negative
 
DJ Maro (prago union) (hip hop)
 
DJ Pret

20.června se na Freestyle Mondays představí další více než zajímaví hosté…NOTES FROM PRAGUE. Tahle partička je na naší scéně už nějakej ten rok,spolupracovala s jmény jako je třeba LA4 a v nadcházejících týdnech se můžete těšit na jejich novou desku. Tahle kapela je plná skvělejch muzikantů,takže se kromě jejich repertoáru a show můžete těšit na to,že si zajamujete právě v jejich doprovodu.

Večerem bude tradičně provázet** MC Metoděj** s vokalisty Flowe a Martinem Kräusslem. Mejdan se bude od 21:00 živě přenášet po vlnách rádia HipHopStage, tudíž opět zveme všechny MCs beatboxery či zpěváky, aby si dorazili zajamovat s touhle skvělou kapelou… Za gramcema se během večera vystřídají DJ Maro (Prago Union), Dj Negative (Notes From Prague) a DJ Pret.

Podrobnější info naleznete v našich Novinkách

INTERPRETI

Notes From Prague

Styly: hip hop

NOTES FROM PRAGUE (NFP) je kapela hrající alternativní formu undergroundového hip-hopu. Frontmanem kapely je Američan Antwi, dále Jára Riegel (bicí), Kuba Malčánek (basová kytara), Lukáš Bartoš (kytara), a DJ Negative (Technics). Trakmastery tohoto projektu jsou Maykee a David Chvátal, kteří se podílejí na základech jednotlivých skladeb.

NFP se po roce 2004 rozšírili o živou sekci a od té doby hráli v mnohých klubech po republice i na open air festivalech jako jsou Joy Ride, Mezi Ploty, Hip Hop Jam nebo Hip Hop Kemp.
NFP se vyznačují temným a ostřejším stylem živého hraní,  který je doplněný o rap rodáka z Philadelphie a scratch technikami DJ Negativa. Fanoušky undergroundového hiphopu čeká jistě zajímavý zážitek.
www.notesfromprague.cz/

DJ Negative

from Notes from Prague

DJ Maro (prago union)

Styly: hip hop

Dvacetiosmiletý DJ pocházející z České Lípy. Člen nejúspěšnější hip hopové formace poslední doby Prago Union.Rovněž Dj šílené partičky Gambrz Reprs. Hraje striktně z vinylů a jeho set bude bavit především fandy tradičního hip hopu. Je velkou poctou, že přijal pozvání na únorové NKOTB,neboť tohoto DJe jen tak samostatně hrát neuvidíte.

links:

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO