CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Rondevu (us)


Kategorie: Djs
Styly: , funk


Dýdžejingu se věnuje od 80. let 20. století. Bylo mu pouhých 10 let, když začal mastrovat svůj domácí magnetofon a gramofon. Po přesunu do studia produkuje záznamy, pásky a CD, které se záhy šíří do celého světa. Své dýdžejingové dovednosti prezentuje v klubech, na party a na rozhlasových stanicích po celém světě, koncertuje v New York City a v celých Spojených státech, v Kanadě, Anglii, Brazílii, Chile, Kolumbiji, Západní Indii, Japonsku, Francii, Itálii, Jugoslávii, Německu, Polsku, Švýcarsku, Makedonii, Chorvatsku, Dánsku, Švédsku, Norsku, Česku, Slovensku, Řecku, Nizozemí, Austrálii a na Panenských ostrovech.
DJ RONDEVU se několikrát objevil na BETs Rap City a MTV a je jedním z dýdžejů uváděných na Sirius Satellite Radio. Podílel se na live sessions u Black Expo, byl finalistou rozhlasového pořadu Battle of the Underground DJs na legendární Awesome TWO. Na svém kontě má nominace na několik mixtape ocenění, rozhovory a recenze v časopisech, novinách a na webových stránkách na celém světě, včetně Source, XXL, Scratch, Fader, Tablist, Backspin, Ozone a Rapmullet.com.
Klíčem k úspěchu DJ RONDEVU je jeho všestrannost. Na nejvyšší úrovni, a aniž by vypadl z rytmu, točí hiphop, r&b i reggae. Má nenapodobitelný styl, je turntablist/party ripper/mix cd master a po právu by mohl být označován za DJ všeuměla. Kromě svých vystoupení a natáčení CD, je DJ RONDEVU respektován i jako významný producent. Záznamy, které produkoval, sklízí pochvalné kritiky po celém světě (jako např. jeho první počin Dangerous Minded single v titulech XXL Magazine a RER magazine). Některé z jeho produkcí byly dokonce použity jako pozadí na ESPN. Produkoval sálající nahrávky pro DAS-EFX (se kterými spolupracuje i jako tour DJ), spolupracoval s Junior Mafia, Boot Camp Click, Thirstin Howl III a řadou dalších významných undergroundových nezávislých umělců. Do historie se zapsal také jako první mixtape DJ, který vydal samostatné album a DVD s Dangerous Minded Vol. 2.
Jako jeden z mála DJ, kteří při mixování CD i v produkci a vydávání DVD udržují vysokou úroveň umění, drží v současné době DJ RONDEVU nadále při životě kulturu mixtape. Bývá hlavní hvězdou celosvětových turné jako party DJ a vystupuje na energií nabitých koncertech s legendární kapelou Das Efx. S těmito úspěchy, které má v rukávu a dalšími, které ho určitě čekají, doléhá práce DJ RONDEVU stále k novým posluchačům a po jeho jméně byste se měli shánět v klubech i obchodech s deskami.




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO