CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Beast:Season


Kategorie: Djs
Styly: , deep

Beast:Season je mladý DJský pár pocházející z Prahy.

Je tomu už 12 let co se Fourseason ponořil do světa Drum & Bassu. Vždy toužil po tom podělit se i s ostatními o tak skvělou hudbu a proto založil YouTube channel, kde sdílí jeho oblíbené liquidové tracky s vlastní grafikou. https://www.youtube.com/user/fourseasondnb
Jak šel čas, naučil se mixovat a začal hrát na akcích v Plzni a v Praze. Jeho sety z edice SoulDeerSeason a DopeDeerSeason určitě stojí za poslech! Je také spoluzakladatelem Deep Dreamz crew. Začátkem roku 2016 se ve své bývalé crew Urban Scalp setkává s novou členkou Beast Jane a zamiluje se do ní. Beast Jane má vztah k hudbě taktéž od útlého věku. S hraním začala roku 2014. Je pořadatelkou akce Bass Overdose a residentem klubu Chapeau Rouge. S hraním začala před 4 lety a nyní se věnuje i produkci, kterou studuje na univerzitě v UK.
Oba dva nyní tvoří DJské duo. Jejich selekce se většinou skládá z rollerů, deepu, či liquidu. Hrají hlavně v Praze v klubech jako Chapeau Rouge, Storm a Cross, ale také mimo Prahu, hlavně v Liberci, Plzni a Beast Jane v Southamptonu (UK). Minulý rok (2017) si oba zahráli i na letním Let It Rollu a letos na Trident festivalu na Slovensku.


www.facebook.com/beast.season/





Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO