CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Bass Bros.


Kategorie: Djs
Styly: , d'n'b

Na počátku roku 2010 získávají Bass Bros. djs dříve také Vault 23 rezidentní noc, kterou posléze pojmenovávají Conflux. Conflux znamená v latině soutok a v rámci jejich party dochází k soutoku různých stylů moderní elektronické hudby.
Hlavním žánrem, který Confluxu dominuje je drum and bass, těsně pod ním se drží breakbeat a v nesposlední řadě dubstep. Čas od času je k slyšení také i nějaký ten house, který působí jako přijemné osvěžení během noci plné zlomených beatů. To vše se neobejde bez živého doprovodu na širokou paletu hudebních nástrojů či mcho. Za zmínku například stojí mladý talentovaný trumpetista Kryštof Verner ze skupiny Freaky Art, se kterým Bass Bros. již nějaký pátek spolupracují.
Na žádném Confluxu nesmí chybět speciální host z řad známých i méně známých, ale za to  talentovaných djs a producentů. Po boku Bass Bros. již v Chapeau vystoupili například Babe LN, Freakox či Moodriz z Yupisashi.
Conflux začíná vždy po půlnoci, je zdarma a najdete ho v live undergroundu (-2. patro).

At the beginning of 2010 Bass Bros. djs earlier Vault 23 gained a resident night which      was called Conflux later on. Conflux means in Latin a confluence and a confluence of various styles of modern electronic music arises just during their parties.
Main genre is drum and bass, closely after it is breakbeat and last but not least is dubstep.
Time after time you can hear some house which acts very pleasantly during the night full of broken beats. Everything doesn't get by without live accomplishment on wide palette of  musical instruments or mc. Worthy of remark is young and talented trumpeter Kryštof Verner from Freaky Art band. He cooperates with Bass Bros. already for some weeks.
No Conflux is without a special guest from popular and less popular but talented djs and producents. With Bass Bros. performed for example Babe LN, Freakox or Moodriz from Yupisashi. Conflux starts at midnight, is entry free and you can find it in live underground (-2nd floor).

Aktuální tisková zpráva k nejbližší akci zde

DJ Blofeld

BLofeld - D'n'B DJ z Prahy - byl vždycky vášnivým milovníkem hudby se zájmem v širokém spektru žánrů včetně Hip-Hopu, Reggae, Jazzu a Funk&Fusionu. Není překvapením, že tento hudební apetit ho poslal hned "za gramce" když objevil Drum & Bass. Jako člen crew ::Bass Bros:: hraje regulerně v Pražských klubech a prostorech (Le-Mirage, Independent, Červ) s jeho Drum and Bassovým výběrem, který pokrývá všechno od funkově nabitých beatů až po vyplachující basové linky.
...
Kdo tě dohání k šílenství? ...
Kdo rozžvejkává tvoje repro a rozmetává je na kousíčky? ...
...
Ale samozřejmě - Dj Blofeld

Blofeld - Prague D'n'B DJ - has always been passionate music lover with interest in a broad spectrum of genres including Hip Hop, Reggae, Jazz, Funk&Fusion. It's no surprise that this music appetite brought him behind the decks when he discovered Drum & Bass. As a part of the crew ::Bass Bros:: he gigs at Prague clubs and venues such as Le-Mirage, Independent and Červ with his Drum and Bass selection that covers everything from groovy funk beats to rinsing basslines.
...
ho drives you mad? ...
Who is chewing up your speakers and blowing them up in chunks? ...
...
But, of course - DJ Blofeld

Dj Neighbour

Vždy jsem měl rád hudbu a nikdy jsem se bez ní neobešel. Poslouchal jsem snad všechny možné hudební styly, ale žádný mě neoslovil natolik jako drum and bass. Všechno to začalo na střední škole kdy mě naprosto uchvátili starší pecky od Roniho Size, dje Dary a Ltj Bukema. V té době jsem navštívil první drum and bassové párty a také jsem se začal zajímat o djing.

Na počátku roku 2008 se potkávám s djem Blofeldem, který mi osvětlil základy djingu. Okamžitě jsem věděl, že jsem našel ten pravý koníček. A tak jsem koupil laptop plus midi controler a začal mixovat v programu Traktor od NI. Po půl roce trénování z midi jsem si pořídil dvs (digitální vinil systém) a začal hrát z gramofonů. Z jara roku 2009 jsem se stal členem pražského drum-tekového sound systému Vault 23 a tím začalo moje větší působení po Pražských klubech. V létě téhož roku jsme dostali příležotost hrát v Pražském klubu Chapeau Rouge. Od roku 2010 zůstal Vault 23 pouze tekovým projektem a jeho drum and bassová část utvořila formaci pod názvem Bass Bros., která získala rezidentní noc s názvem Conflux v klubu Chapeau Rouge. Za dobu mého hraní jsem přičichl i k dubstepu s prvky housu (Synkro, Indigo, Martyn). V drum and bassu ode mě můžete slyšet vše od deepových kousků (Break, Fierce, Silent Witness, Spectrasoul, Calibre) až po taneční hitovky a pekla (Apex, Sub Focus, Vicious Circle). Zajít na mě můžete do pražských klubů: Chapeau Rouge, Cross, Styx, Wakata, Le Mirage......

www.myspace.com/neighbourdj

Dj Neighbour have always liked and felt a huge need for music. I listen to various music styles but drum and bass is my favourite. All started on begining of secondary school when i was totally smitten with older hits of Roni Size, dje Dary and Ltj Bukem. At begining of year 2008 I met dj Blofeld, which explained essential principles of djing. I found immediately it was right hobby for me. Therefore I bought laptop and midi controler I started to mix the music in Traktor software. I acquired dvs (digital vinil system) after half year of playing and I started to play from gramophones. The spring of year 2009 I became a member of Prague drum-tek sound system Vault 23. It started my working in Prague music clubs. In the summer same year we got opportunity to play in a Prague music club Chapeau Rouge. Since year 2010 remained Vault 23 only as tek project and his drum and bass part found formation under the name of Bass Bros. gained a rezidentional night called Conflux in Chapeau Rouge. My perfomances I also began to play dubstep (Synkro, Indigo, Martyn). my drum and bass you can hear deep tracks (Break, Fierce, Silent Witness, Spectrasoul, Calibre) also dance hits (Apex ,Sub Focus, Vicious Circle). You can found me in Pragu music clubs like: Chapeau Rouge, Cross, Styx, Wakata, Le Mirage......


DJ Kolik

Život jsem začal v Praze 21.9.1990 .
Od roku 2005 jsem působil v kapele wasted (kytara,doprovodný zpěv).Ještě téhož roku jsem objevil kouzlo drum and bassových hitů typu roni size,zinc,hazzard,sub focus atd.
Jako spousty jiných lidí mě uchvátil styl známého deejaye pixieho,jeho přesné mixi a vytříbený selection mě v té době naprosto unesly.
Roku 2008 se mi pod ruku dostalo pár neznámých dubstepových desek.Neváhal jsem sebral veškeré penízea nakoupil dva gramofony a mix. Později téhož roku jsem se dozvěděl o možnosti hraní přez DVS,přeci jen nakupování desek pro mě bylo finančně zcela neůnosnou záležitostí. Na začátku roku jsem poznal výborné lidi z tehdy ještě začínajícího pražského soundsystému nesoucího název vault 23 . Za rok 2009 se náš soundsystem dostal velmi daleko a to vše pomocí všech lidí co systém drží v chodu.
Nyní jsme se oddělili od soundsystému voult 23 a naše nynější sestava je sestavena ze čtveřice DJs : Bloofeld,Neighbour,Kolik a nově MC Papparasty hrající pod společným pseudonymem BASS BROTHERS.
Nyní se nám otevírají nové možnosti a to hlavně díky našemu residenčnímu klubu Chapeau Rouge kde nás můžete navštívit na pravidelných večerech zvaných CONFLUX NIGHT

MC Papparasty
 

K MCčku do dnb, junglu a další elektronické music jsem se dostal v roce 2009. Tehdy jsem se začal aktivně podílet na produkci týhle music s Mystic sound systemem. Po roce hledání jsem se rozhodl jít vlastní cestou a tak jsem se účastnil akcí čistě jen jako quest. Nakonec jsem zakotvil v Bass Bros. sound systemu, kde jsem našel to správný zázemí pro další tvorbu. V rámci svýho působení jsem měl možnost spolupracovat s Panda sound systemem, No Exit sound systemem, Maniac sound systemem, Zero Rockers, Sonic sound systemem, Flowtekkem a Dj Errorem. Dlouhodobě spolupracuju s Dj Emphonicem. Z MCch to byla Katrin G, Romer a hlavně Cagi. Pár treků už jsem udělal a snad další i přibydou. Když mě potkáte na akci tak pochopíte proč tuhle music chci dělat...., protože jí mám v srdci. Můj oblíbenej stajl je ragga a proto se mu snažím taky pořádně věnovat a zlepšovat ho, takže se třeba někdy všichni dočkáme toho, že se to zlepší až na úroveň jamajskou , ale je jasná věc, že kdo přijde tak ten se nudit nebude. Thats me way!




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO