CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Awali


Kategorie: Bands
Styly: , electronic modern classical

Awali je česko-ukrajinský hudební projekt Tamary Shmidt a Aitchera Clarka, který od roku 2013 přináší směs lehkých vokálů, hry na klavír s experimentální elektronickou a moderní klasickou hudbou.

Tamařin zpěv a hra na klavír jsou ovlivněny klasickou ruskou výukou. Aitcher neustále vyhledává krásy hudby napříč všemi hudební styly. Tak díky společné lásce ke klasické hudbě a Aitcherově rozhledu ve všech možných žánrech nejen elektronické hudby dává příležitost vzniku mixu všech těchto vlivů do jednoho osobitého stylu.

Tamara je čistá spirituální bytost, na její osobnosti poznáte jakoukoliv změnu ve vesmíru, ať už se jedná o mezilidské vztahy nebo změnu počasí a tyto vlivy vnáší do svých textů nebo způsobu hry na klavír. Většina klavírních skladeb vzniká improvizací, momentálním rozpoložením. Každý tón, který zazní, je jejím současným stavem, proto jsou jejich skladby tak osobité.
Aitcher se s Tamarou podílí na doladění některých pasáží, vložení dalších nálad, ať už to jsou field recording(ové) ambientní podkresy, nebo syntetizátorové plochy a následně je v jeho rukou, co se dál se skladbou bude dít. Někdy to zase funguje naopak, kdy Aitcher složí nějaké harmonické podklady nebo rytmické struktury a pak už se nechají unášet, co jim jejich představivost nabídne. Je tu takové obrovské množství možností. Hudba Awali si nestaví škatulky, hranice ani limity.

soundcloud.com/project-awali

www.facebook.com/projectawali

http://awali.bandcamp.com




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO