CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 23.9.2013

Freestyle Mondays

Datum akce:
23.9.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
ElKa (hip hop)
 
Rest (freestyle)
 
B.O.D. live band
 
Vojtaano & On Timon (rap)
 
Flowe
 
DJ Dug
 
Dalda, DJ Fatte

INTERPRETI

ElKa

Styly: hip hop

Lukáš "eLKa" Bláha se poprvé objevil v roce 1995 kdy vyhrál svůj první freestyle battle s názvem King of ceremony. Následně na to až do roku 2010 vyhrál další soutěže,je vlastníkem několika pohárů (David a Goliáš - Deník cestovatele),neoficiálního světového rekordu v non stop freestyle rapu, vystupoval na akcích jako jsou Souboj Titánů (HHK) nebo Semtex Culture ,mezi největší úspěchy ve freestylové kariéře považuje eLKa vítězství na freestyle battlu HIP HOP KEMP 2011,2012 .. Battle night 10,King of Battle,Blezz da Beatz..
.
V roce 2004 vydal po 9ti letech ve freestyle rapu první demo Utíkej svou cestou společně se Sanchezem a grupou SWR, v roce 2009 vydal s Matheusem a Djem Kalimem album Led"N"icE - Damnum inuria, v roce 2010 potom vypustil fanouškům svoje první solové album Deník cestovatele, po kterém rok na to vydal projekt Něco z báglu ... freestylu se už aktivně nevěnuje, ale na koncertech vždy fanouškům naloží i něco ze svého freestyle umu,v roce 2013 maká s Pardubickým producentem Daldou na albu Apokalypsa které vychází na přelomu srpna/září 2013..

Zdroj:
www.facebook.com/elkaoficial
bandzone.cz/elka



Rest

Styly: freestyle

Rest, momentálně nejlepší freestyler v Čechách našel společnou řeč s producentem Fattem, který má odjakživa DJe Premiera za vzor. A jelikož i Rest inklinuje spíše k boombap beatům a chce vyrůst z freestyleové škatulky, tak nebylo co řešit. Všechno to začalo prvním oficiálním trackem “Premiéra”, který jasně udal tempo a směr téhle dvojice.

Nehledej v tom zamilovanost, nehledej v tom extra hloubku. Hledej v tom pouze rap. Na podzim 2010 vyšla jejich debutová deska se stejným názvem - Premiéra. Klasické album zaznamenalo obrovský úspěch a dá se říct, že rozjelo opětovný zájem českých posluchačů o klasický hip hopový zvuk.

www.tynikdy.cz/interpret/rest

Vojtaano & On Timon

Styly: rap

V kuloárech se už netrpělivě čekalo na nové tváře v pozici moderátora Freestyle Mondays a speakři budou hned dva. Vojtaano a On Timon nejsou žádní začátečníci a určitě se máte na co těšit, stejně jako jejich předchůdci se sami věnuji rapu, takže moderování téhle akce se k téhle dvojce určitě hodí. Svou premiéru si odbudou už v pondělí 19.listopadu, takže je určitě doražte podpořit a popřát jim štětstí v nové roli. Budou hozeni rovnýma nohama do vody a budou plavat. Držme jim palce…

Slovenský raper ON TIMON, vlastním jménem Timotej Vojtek, pochází ze Slovenského Martina. Jeho první tvorba začíná v roku 2006 v Bratislavě, kde nahrává první dema z rapery z Petržalky. V roce 2008 se přesouvá do Prahy s cílem zapustit kořeny, najít rozumnou partu lidí,studio a nahrávat skladby. Jak čas běžel, potkává zajímavé lidi, DJe a dává se dohromady s multi talentovaným Vojtaanem. VOJTAANO totiž není jen raper, ale v kolonce zaměstnání by jste našli slovo herec, který má angažmá v příbramském divadle. Vojtaano má za sebou zkušenosti jako moderátor společenských akcí a své ostruhy si úspěšně vydobyl i v stand up comedy pořadu Na Stojáka.

OnTimon s Vojtaanem a s Djem Rockstarem nahrává v roku 2009 první spolupráce pod starým jménem Don Timon a jelikož plody práce přinášejí pozitivní zpětnou vazbu, rozhodují se ve spolupráci pokračovat.

Roky běží a VOJTAANO & ON TIMON nahrávají další skladby s pražským producentem DJem Firstem, sbírají zkušenost a zážitky po koncertech po celé republice a baví je to víc a víc.. Koncem roku 2012 nastupují do rolí moderátorů již téměř legendární nadupané akce FREESTYLE MONDAYS a mají nachystaný materiál pro uši svých posluchačů. V současnosti připravují své debutové album.

soundcloud.com/vojtaano/vojtaano-a-timon-live-1

bandzone.cz/vojtaano

bandzone.cz/dontimon

Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO