CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 3.8.2011

9000 MILES

Datum akce:
3.8.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Acrid Cast (be) (hip hop)
 
Rubski (be/ned) (hip hop)
 
DJ Hypercutz (ned)
 
JAH Atom Sound (dancehall)
 
P.TR.CK T.N.V / DJDr.T.N.F (electro)
 
DJ Foggy Fogosh (hip hop)
 
Diakritika + Tesla Crew

Projekt 9000Miles je založen na myšlence spojit různorodé umělce ze všech žánrů napříč Evropou. Zastávkami jsou různé festivaly a kluby v devíti evropských městech a součástí jsou perfromance a spolupráce s místními umělci. Výsledkem jsou audio-vizuální projekty a performance, které si můžete užít i v Chapeau rouge, jež se jako zástupce Prahy stane dějištěm této akce. Umělci, kteří s tímto projektem brázdí Evropu (a kteří se k němu připojí cestou) pak budou součástí finální akce projektu 9000Miles v belgickém Gentu.



INTERPRETI

Acrid Cast (be)

Styly: hip hop

Acrid Cast - v Belgii usazený MC a beatmaker, spoluzakladatel skupiny Outspoken members, která byla nominována jako nejlepší skupina na belgických hudebních cenách v roce 2005. Jeho poznávacím znamením je syrový zvuk a geniální hra se slovy. V roce 2005 vydal 13ti trackové album "Welcome The Wrong", se kterým mu po producentské stránce pomáhali například Dynooo, Tradd, Vers-a-Tell, Menno, Pancake a CeeBrown.
V současnosti je členem Beat Drunx kolektivu s producenty One-Cel, DJem Court-A-Sock a kamarádem MC Rubskim. Právě s Rubskim vydal 2 alba - ‘Brewed & Bottled By Beat Drunx’ v roce 2007 a ‘Moment Of Clarity’ v roce 2010. Obě byla belgickou kritikou přijata velmi pozitivně.
Acrid se však neomezuje jen na Belgii - již 10 let brázdí Evropu, a to jak se svými Outpoken Members nebo s Beat Drunx. Zahráli si v Dánsku, Francii, Německu či Holandsku. Momentálně pracuje na samostatné desce, stejně tak jako připravuje nový materiál s Beat Drunx či nově založenými Moontrop.


www.myspace.com/acridcast

http://moontroop.bandcamp.com/

http://beatdrunx.bandcamp.com/

Rubski (be/ned)

Styly: hip hop

Rubski - belgicko-holandský MC a DJ, jehož nejznámnějším počinem je spolupráce s Beeat Drunx kolektivem. Mimo to provozuje také Diugsville label, vydává videoklipy a píše pro POSTRmagazine a další média. Jeho posledními nahrávkami byla 2 alba Beat Drunx a sólové EP "Rubbish" z roku 2010. Mezitím také hojně hostoval například na albech Flowlife Bumz, Nuff Said nebo Jazzalude. Společně s Acrid Castem je považován za nejplodnějšího a nejnadanějšího MC v Belgii. Zahrál si v holandku, Německu, Dánsku, Španělsku či Finsku. V současné době se věnuje především tvorbě a vydávání videoklipů a práci na Beat Drunx (viz jeho klip Moment of Clarity níže).

beatdrunx.bandcamp.com/


DJ Hypercutz (ned)

Je mladý, talentovaný a vždycky dostane, co chce. Asi tahle slova vystihují nejmladšíhu účastníka projektu StylesForMiles. Hypercutz je nadějný, mladý, věnuje se turntablismu a je jedním z generace, kterou ovlivnila tradiční belgická scratch-dj's scéna a jména jako legendární DJ Grazzahoppa, Lamont a KillaTactics crew.

www.vlaamserap.be/tag/dj-hypercutz/

JAH Atom Sound

Styly: dancehall, dancehall, reggae

JAH Atom sound je představitelem pražské reggae scény.
Soundsystem byl založen v roce 2004.Během pár měsíců začal působit v pražských klubech.
Do roku 2008 se vystřídalo několik selectorů a  mc´s - blesss!
Nyní je soundsystem ve složení Dredysmile & Ash. S hosty za mikrofony- Mc Turner,Mc Kary,Major Pirate a dalšími významnými reggae/dancehall/hip hop mc´s.
Soundsystem prošel velkým hudebním vývojem od foundation a dubu až po moderní dancehall.
Nyní zahrnují jejich záběr styly: Reggae,Dancehall,Soca,Hip Hop,RnB,Dance Music (UK Funky,BaseLine)
JAH atom sound hrál v mnoha pražských i mimopražských klubech: Chapeau Rouge, Abaton,Cross Club, Central Station, Meli Melo, Wakata, XT3, Cirkus(Ústí), Deppl(Jablonec).

na festivalech: Chiemsee Reggae Summer(Germany), Mighty Sounds, Reggae Meeting, Reggae Ethnic Session, Eich-Kult(Germany), High Jump.

JAH atom sound is the reggae/dancehall/soca,with hip hop,rnb and dance music influences.
They started playing since 2005 in Prague clubs.
Members: Dredysmile & Ash
With some guests on mic:Mc Turner,Mc Kary,Major Pirate etc.
They play in clubs like:
Chapeau Rouge,Abaton,Cross Club,Central Station,Meli Melo,Wakata,XT3,Cirkus(Ústí),Deppl(Jablonec)
on festivals:Chiemsee Reggae Summer(Germany),Mighty Sounds,Reggae Meeting,Reggae Ethnic Session/Real Beat,Eich - kult(Germany),High Jump. and still keep the fire burning

Linx @ Mixtapes:

www.myspace.com/jahatom1
www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=55808347443&ref=ts
www.twitter.com/jahatom

 

Burnin´ Mixtape 03 / 2009       http://rapidshare.com/files/213071073/BURNIN__Mixtape.rar
A Litlle Bit Of Soca Mixtape     http://rapidshare.com/files/261729377/A_little_bit_of_soca.rar

Burnin ´ Mixtape Vol. 2 (Platinum 2009) 03 / 2010   part I: http://usershare.net/djj2ozkvksi1
                                                                                           part II: http://usershare.net/zkuy7xgyroer
 

P.TR.CK T.N.V / DJDr.T.N.F

Styly: electro

Electro Teck tonik resident klubu Chapeau Rouge, DJDr.T.N.F, je multižánrový umělec (výtvarník, herec, zpěvák, autor ), spoluautor několika mezinárodně úspěšných MTV projektů, člen Tecktonik World Central. Z původní profese show dancera, herce a zpěváka plynule přešel do profese DJ, party producent. Od roku 2006 navykal i české mainstreamové party people na
Electro/Tck sound.
Kreativně realizuje originální party programy a club design. Účinkoval v evropských divadelních, hudebních a klubových projektech... Praha, Paříž, Vídeň, Norimberg, Španělské ostrovy, Polsko, Bravo production-Madrid, Faux Pas Fashion brend by Jolana Shonfelt Izbická, Rabbit in The action, Souperpop, Genesix ... Radost FX, Roxy, Mecca, Celnice, Le Clan, Friends, Valentino, Backdoors, K.U.Bar, Silwer, Palác Akropolis aj.
Autor galerie formou hudebního klubu "Warhol`s People" ( since 2008 ) a iniciátor a producent mezinárodně významných zábavně - kulturních akcí v ČR. Zminme například Tribute k 25 výročí úmrtí Andy Warhola, nebo Exkluzivní oslavu 5O.narozenin zpěvačky Madonny pro ČR. Muž, jehož originální nápady inspirují druhé.

... Více bio: Wikipedia, Google.

www.myspace.com/djdrtnf

DJ Foggy Fogosh

Styly: hip hop


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO