CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 5.6.2015

The Festia Warm Up

Datum akce:
5.6.2015

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
DJ Kifli (house)
 
DJ Mylo
 
DJ Peet Sanders (house)

Last minute warm up Festie v Chapeau Rouge

Na poslední chvíli jsme pro vás připravili ještě jednu warm up party

Festia Open Air 2015 se nezadržitelně blíží a my představujeme úplně poslední a náhlý warm up před tou velkou parádou, která vypukne již příští sobotu. Warm up párty bude hostit klub Chapeau Rouge. Spodní patro klubu obsadí djs KIFLI, Mylo, Peet Sanders.

INTERPRETI

DJ Kifli

Styly: house


Mladý talentovaný dj, který za svou 8 letou karieru posbíral již řadu zkušeností a navštívil přes 60 klubů po celé České republice. Představil se na zajímavých festivalech a parties s mnohaletou tradicí a také sám několik festivalů připravoval (Route 333 festival, Cinda open air v naší metropoli).
Současný sound tohoto dj nastupující generace má velmi široký záběr, který sahá od přijemného housu s vocalovými prvky, přes progressive house, techhouse až po techno, kterým se prezentuje na větších parties a festivalech.
Je rezidentem hned několika klubů, mezi které patří pražský Havana club, kde pravidelně pořádá úspěšnou putovní party Ambience, klubu Le Mirage a Studia 54, kde se prezentuje ve více komerčnějším a neméně kvalitním podání.

www.djkifli.com/

www.myspace.com/djkifli

DJ Peet Sanders

Styly: house

V roce 1995 začal s hraním a od té doby navštívil spoustu clubů a barů Evropy. Jeho moto zní. Čím více holek tím lepší párty. Vždy se snaží roztancovat všechny holky v clubu a taky se mu to daří. Na začátek párty je to jasná volba.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO