CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 6.6.2015

SESSION meets RAVE AND RIOT

Datum akce:
6.6.2015

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
HIFFI & JACOB (Skyline djs) (electro)
 
DJ Rich
 
Fallen Gemini (d'n'b)
 
Rough:Result (d'n'b)
 
Six Beat Under
 
DJ VirCZ (Basstrike Crew) (d'n'b)
 
Sn3hura b2b Binja

Fb událost: www.facebook.com/events/634612913339706/

Vstupné do 23:00 50,- Kč,  poté 70,- Kč

INTERPRETI

HIFFI & JACOB (Skyline djs)

Styly: electro

Jeden projekt, tým dvou, jeden za mašinkami, druhý za mikrofonem – Hiffi a Jacob rozhodně nejsou na taneční scéně žádnými nováčky.

Jako členové SKYLINE, přední české elektronické kapely, absolvovali za dlouhé roky stovky živých vystoupení na prakticky všech významných místech a festivalech v Česku, a spolupracovali s řadou renomovaných producentů a umělců s Čech i ze zahraničí – MC Jacoba lze zaslouženě nazvat ostříleným party veteránem, pravidelně doprovázejícího především drum'n'bassové DJs na české scéně (Suki, Katcha, Bassbeast crew), spolupracoval ovšem i s některými respektovanými zahraničními jmény (Roni Size, DJ Muffler, MC Det, Dynamite, pokud jmenujeme alespoň pár z nich), zatímco Hiffihoproducentské kvality ho dovedly do různých oblastí – počínaje produkcí alb (nejen Skyline), a konče výrobou znělek pro známou českou televizní stanici.
Sdílejíc stejnou vášeň pro elektronickou hudbu, Hiffi a MC Jacob jsou tady, aby vám ukázali pořádný electro breakbeat odvaz.

Mixtape:
http://www.vimeo.com/20676521

Videa:
http://www.youtube.com/user/HIFFIANDJACOB

Více na:
www.myspace.com/hiffiandjacob
http://www.facebook.com/pages/HIFFI-MC-Jacob/133018744117
www.skylineweb.cz


DJ Rich

DJ RICH, zakladatel BASS BEAST, jedné z nejdéle fungujících Drumandbassových crew v ČR. Jungle & dnb ho zaujal už na přelomu roku 1995-96 ale DJingu se začal věnovat až v roce 1999. Jeho sety jsou známe kombinacemi od starých Jungle válů, přes Ragga DNB až po současný taneční DNB. V jeho repertoáru jsou ale i pořádně nabassovaný Electro & Fidget house, Bassline a UK Garage. Zahrál na parties s Aphrodite, Kenny Ken, Mickey Finn, Congo Natty, Deekline & Ed Solo, Loxy, Rcola, Krinjah, Ix In Da Mix, Hashtag, TC, Krak in Dub, Candy, Mz Revolution, Shy Fx, Benny Page, Nicky Blackmarket, Muffler, Dj K, Mighty Melody, Amadeus, Kid Kameleon a mnoho dalších... Navštívil i naše sousedy na Slovensku a v Německu.

soundcloud.com/rich-bassbeast

Six Beat Under

Brněnský DJ a milovník nejen elektronické hudby. Člen Soul Ex Machina Crew.

www.mixcloud.com/sixbeatunder/

www.facebook.com/pages/Six-Beat-Under/235827936494762

DJ VirCZ (Basstrike Crew)

Styly: d'n'b

VirCZ měl již od mladistvých let velice pozitvní vztah k elektronické hudbě. Jeho vztah a kořeny k DnB a Junglu se datují k roku 2006, kdy ho na akci „Total Flush Out“ (Praha – Harfa) oslnili Shamanic Djs. Sny o Djingu se zčásti staly skutečností, když společně s bratrem koupili své první gramofony a desky (Concord Dawn, Pendulum a další) a začali pilně trénovat ve zkušebně, kde dřeli pot a krev, dokud si neosvojili potřebné dj skillz, které nyní rádi předvádějí publiku - avšak teď již ve spojení VirCZ feat MC Binja. Mezi jeho oblíbený label patří RAM records, Hospital, Virus… K oblíbenům producentům a djům patří Andy C, Sub Focus, London Electricity, Ed Rush…



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO