CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 6.6.2013

Brutal Destroy

Datum akce:
6.6.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Beast Within The Sound (metal)
 
Sodoma Gomora (Řezník & De Sade) (rap)
 
DJ Negast
 
Jah Tribe Crew
 
DJ Ba2s (hip hop)
 
DJ Reverse-D
 
Wosa, moderuje MC Papparasty

6.6. se v Chapeau rouge můžete těšit na multižánrovou hudební akci, na které si přijdou na své fanoušci snad všech žánrů. V undergroundu bude ke slyšení metal, horrorcore rap, jungle, reggae, hip hop nebo dubstep – jednoduše brutální destrukce Vašich sluchovodů, jak napovídá název akce.

Jako první na Vás zaútočí punk-rock'n'rollová kapela s názvem Wosa. Je to partička čtyř mladých a nadějných punkáčů, kteří v dubnu pokřtili své nové CD "Vanilková planeta". Kapela je bohužel nyní bez bubeníka, ale i tak se ve druhé alternaci můžete těšit na zajímavé podání této směsice punku a rock'n'rollu.


Další v pořadí budou Beast Within The Sound (BWTS), kteří Vám předvedou pořádnou metalovou nálož. Kapela má letos za sebou své první evropské turné, které završila křestem debutové desky BWTS - Eternal Conflict!


A dostáváme se k headlinerovi celé akce, jímž je Sodoma Gomora (DeSade, Řezník, Dj Ill Rick). Kluci také letos nezůstali pozadu a na konci dubna proběhl křest jejich další desky Éra Déra. SG je známá svými nekonvenčními texty a nezapomenutelnou porno horror show a tak nám nezbývá nic jiného, než se těšit na to, co zase předvedou.

Sodomu Gomoru vystřídá Dj Negast, kterého posléze doplní moderátor celé akce Mc PapaRasty se svým jedinečným hlasem a společně se Vám představí jako Jah Tribe Crew.


Dále se můžete těšit na Dj BA2SE, který je spoluzakladatelem kapely Chaozz. Mimo jiných akcí se jako DJ účastnil pražských koncertů Ice Cube, Army of the Pharaos, EPMD a několika ročníků letních festivalů HIP HOP KEMP a HIP HOP JAM. Jako rezident působí na akci "New Kings of the Beats" v pražském klubu Chapeau Rouge, kde se akce koná.

Třešničkou na dortu bude Dj Reverse-D, který Vám zahraje dubstepovou smršť.


Pokud se rozhodnete tuto akci navštívit, rozhodně nebudete litovat - bude to totiž stát za to!

Těšíme se na Vás. See ya!

INTERPRETI

Sodoma Gomora (Řezník & De Sade)

Styly: rap

Sodoma Gomora vznikla v polovině roku 2007, kdy dva chorý mozky obětovaly předčasně narozenej fetus bohu svinstva a započaly tak éru maximálního zhnusení, kterou chtěj infikovat vyčpělou českou scénu. Dlouholetý parťáci v rapu Řezník a SWD tak s album Bůh Se Utnul vytyčili nověj směr, pro kterej zvolili i nový alter-ega M.Engele a DeSade. Po velkym úspěchu týhle undergroundový desky (a předevšim pak klipu Sodoma Gomora Rap) přišla šance v Lucerna Music Baru předskakovat před Necrem a posléze před Jedi Mind Tricks. To už se Sodoma zapsala i pod kůži běžnejch rapovejch fans.

Přípravy další desky na sebe nenechaly dlouho čekat, a tak v druhý půlce roku 2009 začalo nahrávání plnohodnotný desky "Na Konci Tunelu je Tma" ve studiu Urban Traffic Records. Tentokrát se vybírali pouze ty nejvytříbenější beaty a hosti (King Gordy, Bizarre z D12) a deska byla pokřtěna následujícího roku za mohutného poga zfanatizovaných fans. K albu vzniknul i videoklip Splatter Rape! s australskejma maniakama Butchers Harem, a další klipy se chystají.

Nyní se již připravuje materiál na novou desku, která by měla být dokončena na přelomu 2011/2012.

bandzone.cz/sodomagomorarap
reznik.znk.cz

DJ Ba2s

Styly: hip hop,

DJ BA2S začal s hraním kolem roku 1994, ve stejném období jako s rapem. Nejprve v kapele Unit, o rok později spoluzakládá kapelu Chaozz.

- 1996 - vychází první album "...a nastal chaos", na kterém se podílí autorsky i jako DJ a MC. Později vycházejí další alba.
- 1998 - zakládá portál hip-hop.cz
- na přelomu tisíciletí působí rovněž v kapele Špatnej Wliw jako DJ
- 2002 - Chaozz si dal pauzu která trvá dodnes
- od roku 2005 návrat k intenzivnějšímu hraní a návrat k
mikrofonu..
- Mimo jiných akcí se jako DJ zatím účastnil pražských koncertů Ice Cube, Army of the Pharaos, EPMD a několika ročníků letních festivalů HIP HOP KEMP a HIP HOP JAM


www.facebook.com/djba2s

ba2s.com

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO