CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 15.5.2014

BOUNCE!BOUNCE! EXXXTRA NIGHT

Datum akce:
15.5.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
ODXT aka Dean Rosenzweig (berlin)

ETHAN KATH (CRYSTAL CASTLES) DJ SET
15/5/2014
CHAPEAU ROUGE


Berlínská agentura ODXT společně s Bounce! Bounce!/Cathedral of Noize a Chapeau Rouge přiváží do Prahy úplně poprvé ústřední postavu Crystal Castles Ethana Katha s jeho DJ setem.

Crystal Castles netřeba nijak zdlouhavě představovat. I v Čechách poměrně populární elektronická kapela z Kanady, frontmanovaná excentrickou, divokou a adorovanou Alicí Glass, se poprvé ukázala vyprodanému Lucerna Music Baru v listopadu roku 2010. Epileptické stroboskopy, typicky divoká a zároveň chladně odtažitá show - vše dle očekávání přijato freneticky. Vrátili se ještě jednou na festival Rock for People o dva roky později jako jeden z headlinerů. Momentálně mají koncertní pauzu. To je také důvod, proč si Ethan Kath odskočil z Los Angeles do Evropy na pár exkluzivních DJ setů. Nečekejte rozhodně nic uhlazeného a líbivého, tohle bude narkoleptický cyberpunk!

Ethana doprovodí 15. května v Praze pár rezidentů ODXT v čele s Deanem Rosenzweigem (ex IAMX) jako DJs a 16. května v Brně (Fléda) navíc ještě živě kapela Autist, kde bubnuje současný koncertní bubeník Crystal Castles Christopher Chartrand, dále Kay (Cathedral of Noize/Bounce! Bounce!), Them Darned Teenagers a Smile Forever DJs.




15/5/2014
ETHAN KATH OF CRYSTAL CASTLES DJ SET
+ GUESTS
CHAPEAU ROUGE
JAKUBSKÁ 2
PRAHA 1
VSTUP 150 CZK

Facebook událost:
https://www.facebook.com/events/440726179364265


http://www.crystalcastles.com/
www.facebook.com/kaytuzex
www.facebook.com/ODXT.MGMT

Supported by Jägermeister a protisedi.cz

INTERPRETI

ODXT aka Dean Rosenzweig (berlin)

Dean má v Praze fanoušků víc, než kdejaká místní undergroundová celebrita. Holek, kterým se tu z něj motá hlava, by bylo na frontu řekněme stejně dlouhou, jako když tu naposledy hráli Crystal Castles. Tedy od vchodu do Lucerna Music Baru až na Václavák. Dean žije v Berlíně, ale pochází z Ameriky (Philadelphia), hrál na kytaru v kultovních IAMX a v Čechách byl i se svojí electro-punkovou kapelou Bk/Naked Cuddlez, kterou obsluhoval společně s polonahou divou Megg Morales (https://www.abradio.cz/hudebni-novinky/telegraficky/6353/byvaly-kytarista-iamx-a-jeho-novy-projekt-hostem-na-dubnove-bb/). On je ODXT a pod tímto kryptogramem se objeví i jako DJ. Že to nebude nuda, na to si můžete vsadit.


https://www.facebook.com/ODXT.MGMT


www.facebook.com/pages/Dean-Rosenzweig/19488770750

deanrosenzweig.com/


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO