CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 2.5.2014

Night Riders

Datum akce:
2.5.2014

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Linus (ger) (deep house/tech house)
 
DJs JW & GB (nl/uk)
 
Junior Jan (tech-house)
 
Danny Mathew (worldbeat/deep house)
 
DJ Jack Rox

INTERPRETI

DJ Linus (ger)

Styly: deep house/tech house

Vydal svou první desku v roce 1991 a od té doby se pomalu, ale jistě řadí mezi elitní umělce mnichovské dance scény. Nejen jako DJ , ale i jako producent si zasloužil mezinárodní respekt a nahrál více než 40 vinylů (12") pro labely jako jsou Get Physical Records, Gigolo, Exun, Compost a vydal nespočet remixů. Linus vyprodukoval single „Who Stole The Soul“ , který se stal hitem měsíce v anglickém hudebním magazínu „Muzik“. Jeho jméno je tak k vidění/slyšení na všech major tech-house hudebních hitparádách od Itálie, Anglii až po USA. Hraje v klubech po celém Německu a jeho sound najdete v setech od Booka Shade, M.A.N.D.Y., Laurent Garnier, Craig Richards, Slam, Mousse T, DJ T, Karotte, Kolombo, Danny Howells atd. Od roku 2010 je u zapsán pod labelem Get Physical Records, kterému velí Booka Shade s M.A.N.D.Y. a kde vydal svou EP „Who Stole The Soul“.
Linus také vyhrál cenu nejlepšího DJe Mnichova v Münich Nightlife Awards 2013, čímž se dostal například před borce jako jsou Milk&Sugar, Lützenkirchen nebo Tomcraft. Je zárověn rezidentem prestižního klubu Pacha München, kde se pravidelně prezentuje svým tech-housovým setem.

www.djlinus.com/

https://soundcloud.com/djlinusmunich

www.facebook.com/djlinusmunich

)

Junior Jan

Styly: tech-house


JUNIOR JAN /// juniorjan.com & rehabnight.com
(Vítěz LIVC Bassline Cup & Rehab resident)

Na počátku kariéry byl ovlivňen styly jakými jsou new wave 80’s & 90‘s a hip hop, přes které se propracoval až po taneční hudbu. Jeho současná stylová definice zahrnuje house, tech-house a techno, které ve svých setech míchá s chirurgickou přesností. V roce 2005 se začal prosazovat svým spontánním vystupováním za gramofony a v poslední době také jako nadějný producent, který se svou poctivou prací ve studiu snaží o jedinou věc, pobavit lidi. Po zveřejnění prvního tracku v roce 2009 o něj projevil zájem progressivní americký label Liquid Grooves, který je součástí sítě Proton s automatickou exkluzivitou portálu Beatport a nyní již vydává pod zahraničními labely v Rakousku a Španělsku. Kromě pravidelného hostování na tanečním Dance rádiu za svou kariéru vystoupil po boku největších techno hvězd jakými jsou Carl Cox, Umek, Dave Clarke, Adam Beyer, Nic Fanciulli, Marco V, Sébastien Léger, Tomcraft a jeho sound je slyšet na všech význámných eventech v ČR a za hranicemi. V roce 2008 se stal právem rezidentem dvou top tanečních klubů v Praze a zároveň je spoluzakladatelem stylové noci Rehab v klubu Mecca, která běží již pátou sezónu. Připravte se na Tech-housem nabitou show!



JUNIOR JAN /// juniorjan.com & rehabnight.com
(Winner LIVC Bassline Cup & Rehab resident)

The beginnings of his career were influenced by various styles ranging from new wave 80’s & 90‘s and hip-hop before settling into dance music. His current style can be defined as a fusion of house, tech-house and techno, which he mixes with surgical precision during his sets. He earned his break with his trademark spontaneous performances and lately also as a promising producer whose studio time is aimed at one thing only - entertaining the crowd. Following his first release in 2009, US label Liquid Grooves grabbed him almost immediately and gave to him a contract with Proton, the DJ site with automatic access to Beatport and currently he’s releasing under international labels from Austria and Spain. His professional path has brought him to play alongside the biggest names in the game like Carl Cox, Umek, Dave Clarke, Adam Beyer, Nic Fanciulli, Marco V, Sébastien Léger and to blast his sounds at the country’s most famous venues (Pleasure Island CZ, O2 Arena, Mecca, Duplex). His residency at two of Prague’s top clubs and also on the top Czech Dance Radio (Clubmix show) is no coincidence. He is also the co-founder of the stylish Rehab club night which is in its 5th season at Mecca and going strong. Get ready for a unique Tech-house fuelled show!




Danny Mathew

Styly: worldbeat/deep house

DANNY MATHEW si zahrál již v roce 2002 v dnes již neexistujícím klubu Mechanika v Praze. Nerad se nechává ovlivňovat jen jedním hudebním stylem. Jeho hudební zařazení se liší každou odehranou nocí. Jeho první hudební projev byl vocal house. Dnes na sebe strhává pozornost styly house, tech house a techno. DANNY MATHEW byl slyšet snad ve všech významných i menších klubech v Praze. Není žádným tajemstvím, že si ho již před lety, jako svého sparing partnera vybral dnes známý producent Junior Jan. Duo Junior Jan a DANNY MATHEW je aktuálně slyšet v pražském klubu Chapeau Rouge - Night Riders, Emergency, ROXY, tak i na klubových tour po celé České republice.

http://www.facebook.com/djdannymathewcz
https://soundcloud.com/danny-mathew


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO