CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 13.5.2010

Champion Sounds Live Bands and DJ's

Datum akce:
13.5.2010

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Dub Artillery (dub)
 
MC Turner (us) (hip hop)
 
MikkiM (techno)
 
DJ FUNK D'VOID (uk) (house)
 
DJ Francois Dubois (fr) (house)
 
DJ mAd4ce (freestyle beats)
 
DJ Telka

Champion Sounds In Dub

INTERPRETI

MC Turner (us)

Styly: hip hop


DJ FUNK D'VOID (uk)

Styly: house, techno

Lars Sandberg alias FUNK D´VOID je DJ a producent, který je v čele světové scény elektronické hudby od půlky devadesátých let.
Jako DJ začal hrát ve věku patnácti let, kdy sám vedl dva kluby pro náctileté a tak skvěle nastartoval svou kariéru.  Jeho matka byla profesionální pianistka, Lars si byl dobře vědom svého nadání pro hudbu a nikdy neměl pochyby ohledně svého budoucího směřování.

House změnil jeho život, specielně poslech raného chicagského soundu během jeho dětství v jeho nitru cosi nastartovalo;  Roland 808 drum machine použitá na albu “SEXUAL HEALINGMarvina Gayeho upevnila jeho fascinaci elektronickými zvuky.  Bod obratu k Detroitskému technu byl téměř spirituálním momentem, kdy vytvořil svůj jedinečný zvuk pro následující léta – tělesný, produševnělý a nekompromisní.

Během let je po řadě hitů (“Jack Me Off”, “Bad Coffee” “Emotional Content”) a pár strhujících remixech pro Underworld, New Order či Kevina Saundersona nejspíš nejznámější svým hitem 'DIABLA’, který propojil house a techno (a byl použit každým od Dannyho Howellse po Svena Vatha). Zalistujete-li v albech poslední doby, najdete jméno Lars Sandberg také na obalech nahrávek od nováčka house scény FRANCOIS DUBOIS, jehož „Blood“ a „I try“ byly obrovskými hity undergroundu.

Coby žádaný DJ a velmi uznávaný producent splňuje svým stylem vše, co čekáte od skutečného milovníka hudby: dokáže probudit a rozhýbat jakýkoli sál a prokazatelně jde o jednoho z nejvytíženějších DJů dneška i posledního desetiletí. Stačí se jen zeptat dnešních hvězd a legend co si myslí o talentovaném Skotovi:

Uprostřed moře průměrných discjockeyů je pár drahokamů, které zasluhují vaši pozornost, Lars Sandberg (Funk D´void) je jedním z nich, spolehlivě tvoří nové dimenze a nese s sebou kvalitu, ten člověk je legenda u mě a měl by jím být i u vás.“  Nick Warren

Lars je fenomenální: je neuvěřitelný nejen svým DJským zvukem, ale také je pro mne jedením z nejlepších producentů posledních deseti let.Danny Howells

Posunul dancefloor z devadesátých let do 21 století a  muziku ze sklepů na festivaly. Funk D´void je tady v plné síle. Obstaral hudební doprovod nocím,  které se staly legendou. Stále výrazný, s deskami jejichž duch  vás dostane. On tím žije, miluje to a udává směr. VIVE LE DEEP.Andy Cato (Groove Armada)

DJ mAd4ce

Styly: freestyle beats


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO