CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 26.4.2024

VELVET STATION no.1 : Běloch, Twisted DV a další - Live Concert

Datum akce:
26.4.2024

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Bělxch (rap)
 
Twisted DV (rap)
 
Xanax315 (rap)
 
DJ Yenda
 
919Gaijin (rap)
 
202Fearless

Velvet station je platforma, která si klade za cíl přinášet nejen kvalitní rapové a DJské akce, ale také propojení s uměleckým světem skrze vernisáže a pop-up události. Jejich akce budou prostorem pro sdílení hudby, dialogu mezi umělci a posluchači a prozkoumávání různých aspektů kultury. První takový večer se odehraje v Chapeau Rouge 26. dubna 2024 od 19:00.

Fb akce: www.facebook.com/events/735078515112494

GoOut akce: goout.net/cs/velvet-station/szqsubx/

Vstupenky: goout.net/cs/listky/velvet-station/qirx/

INTERPRETI

Bělxch

Jindra Koten alias Bělxch (Běloch) - rapper a skater z Ústí nad Labem, v současné době tvořící v Praze, součástí crew Social Animal.

 open.spotify.com/artist/2cMPPQNu1fELKEkIBQe71h 

Twisted DV

 Alternativní rapové pražské duo, které tvoří mimo svou hudbu kolem toho i celý svět a vlastní slang. DirtyThePressa a vizinë píšou texty v angličtině, platí u nich však, že hudba je svůj vlastní jazyk, kterému rozumí všichni jeho příznivci. Jejich poslední videoklip Freakshow natočený produkční společností Seeya Creative jen potvrzuje kreativitu a vizi, kterou tito dva interpreti přináší. 

(zdroj: goout.net/cs/twisted-dv/pztrmmg/

soundcloud.com/twisted-dv







Xanax315

Styly: rap

 Xanax315 je pražský DJ, rapper, který hrál na akcích jako je Addict, Fashion Deal nebo třeba Places+Faces party. Jeho DJ set jste mohli slyšet také před vystoupením interpretů jako je např. 6ix9ine, Pil C nebo třeba A$AP Ant. Dříve byl také aktivní jako redaktor pro magazín The Mag, Refresher a Czechmag. Míchá zahraniční, moderní underground rap s elektronikou, industrial metalem a alt rockem. (zdroj: goout.net/cs/velvet-station/szqsubx/)

DJ Yenda

DJ a také jeden z lidí, co stojí za projektem Pop Out Entertainment. Díky Pop Out mohli lidé vidět živá vystoupení interpretů jako jsou např. Ken Carson, Destroy Lonely, Luciano nebo třeba Lancey Foux. Jeho selekce se primárně točí kolem fresh zajetých jmen v kombinaci s underground newcomers, tzn. rappers, které sem také dostává na tuzemská pódia. (zdroj: goout.net/cs/yenda/pzfsjuf/)


 www.instagram.com/yendathep/ 

202Fearless

202Fearless je DJ, který po klubech hraje od roku 2018. Přestože žánrově zařadit moc nelze, nejradši kombinuje rap s energetickou elektronickou hudbou. Začínal doma pilováním transition skills, po roce poctivého bedroom DJingu si ho vzali pod svá křídla Club Dance Macabre, kteří ho přidali na svůj line-up a ukázali mu široké spektrum žánrů, ze kterých ho nejvíc chytil post-club.

Na začátku roku 2021 představil 202Fearless svůj první producentský počin – Highness EP, nesoucí se na vlně post-clubu s využitím trupových sample a 808s. (zdroj: goout.net/cs/202fearless/pzylojg/)  


soundcloud.com/fearless202

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO