CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 17.12.2016

DNB Clash

Datum akce:
17.12.2016

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Deadly Viperz (d'n'b)
 
Urban Scalp (d'n'b)
 
Duneni.cz (bass)
 
Latrod3ctus (d'n'b)

Na dva mixy celou noc! Šestý díl drumandbassové odpalovačky DNB CLASH v pražském Chapeau Rouge. Tentokráte si vemte sebou protijed proti hadímu uštknutí...

První pravidelnej dnb mejdan na dva mixy v Praze. Základem akce jsou 4 metry DJ techniky, na kterých se představí kolaborace uvnitř i napříč jednotlivými crew. Celou noc se hraje na 2 master mixy, čímž je akce světovým unikátem. Díky tomu na pódiu spojí síly nejen dva ale i více DJs! Těšte se na tématickou výzdobu, vizuální projekci a hlavně na skill hostujcích i rezidentních djs.

Tři měsíce už jsou fuč a je čas na další DNB Clash! Nášlapné miny tentokráte rozmístí showmani, cool borci, pionýři a žijící legendy Akira & Anakin aka Deadly Viperz! Tito jezdci ze stáje Shadowbox a Let it Roll se dokáží přizpůsobit jakémukoliv publiku, od oldschoolu po mainstream nebo deepu a neurofunku, u nich se meze nekladou.

V residentním clashi nyní znovu Urban Scalp a Duneni.cz

Takže se těšte na další parádní mejdan v proslulém Chapeau Rouge pod taktovkou Latrod3ctus, Duneni.cz a Urban Scalp s hosty Deadly Viperz.
Nebudou chybět klasické Clash kulisy a videoprojektce. Nezbývá než se těšit jakou atmosféru a párty si díky Vám opět užijeme.


VSTUP // ENTRY

DO 23:00 60 czk, PAK 80 czk


Fb událost: www.facebook.com/events/1808901002722885/

INTERPRETI

Deadly Viperz

Styly: d'n'b

Deadly Viperz - dva sehraní DJs Akira & Anakin - jsou na české scéně nejlepší volbou, pokud chcete slyšet nejčerstvější novinky i zapomenuté klasiky - vše spojené vypilovanými mixy - a navíc vidět působivou show (místy i s tanečními kreacemi), podávanou charizmaticky a s nadhledem...

zdroj: www.letitroll.cz/let-it-roll-djs/

www.facebook.com/deadlyviperz

Urban Scalp

Styly: d'n'b

NEURO:LAB, TOD, STUX a FOURSEASON v jedné crew

www.facebook.com/urbanscalp/

Duneni.cz

Styly: bass

DUNENI.cz je crew a soundsystem z Prahy a Poberouní pohybující se na scéně přibližně od roku 2011. No mainstream, pure deep basslines.

www.facebook.com/duneni
 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO