CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 14.12.2010

New Kings of tha Beatz

Datum akce:
14.12.2010

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Friky
 
DJ Taktik (hip hop)
 
DJ Shock O' (hip hop)



New Kings Of Tha Beatz přináší další tři DJs,které bys měl slyšet!

DJ Friky, DJ Taktik a DJ Shocholatechocho, to jsou tři jména, která potkáte toto úterý v pražském klubu Chapeau Rouge v rámci prosincového kola soutěže New Kings Of Tha Beatz. 14. prosince mezi devátou a desátou se navíc může přijít představit kdokoliv s Djs, kteří by chtěli ukázat, co že v nich dřímá a stačí jim k tomu jen, aby dorazili na místo a přinesli si desky.

Jelikož rezident této soutěže DJ BA2S je po nemalém úrazu zasádrován a na několik týdnů je ke svojí i k naší nelibosti vyřazen z DJského řádění, rozhodli jsme se vám 14. prosince naservírovat hned 3 DJs. Prvním jménem je DJ Friky, dle našeho názoru v současnosti jeden z nejlepších DJs u nás. Tenhle téměř třicetiletý DJ se prohrál díky svojí píli, talentu a tvrdé práci z Horního Slavkova až mezi absolutní Djskou špičku. DJing je neoddělitelnou částí jeho života už osm let a na svoje první gramce si jel vydělat do Washingtnu D. C., což mluví o jeho nasazení a odhodlání od samého počátku. Jeho první deskou byl vinyl Def Jef a zásadně ho ovlivnilo, to že mohl hodně zblízka sledovat dění kolem ”DMC final US 2003”, nejslavnější Djské soutěže vůbec, kam se letos vrátil už jako účastník světového finále za Champion CZ&SK DMC Team a reprezentoval české barvy v Londýně. Společně se svým parťákem a spolubydlícím Djem Fluxem hrají pod jménem Trouble Team a šíří nejen po česko-slovenských luzích a hájích slávu a umění pravého Djingu a turntablismu a pokud je někdo jedním z nejvýraznějších a nejlepších reprezentantů technického Djingu u nás, je to právě DJ Friky, který má za sebou i moderátorskou zkušenost na již neexistujícím Radiu DJ, kde měl vlastní pořad. Za svou osmiletou karieru DJe hrál na rozličných místech od Washinghtnu D. C. přes Chorvatsko až po Svatý Mořic, kde si zahrál ve výšce 3300 nad mořem. Jeho posledním velkolepým představením bylo hraní na FMX Gladiator Games v listopadu, ale jsme si víc než jisti, že o DJovi Frikym toho ještě hodně uslyšíme a má své největší úspěchy ještě před sebou, protože po pražských dlažbách chodí jen málo lidí, kteří přistupují k hraní s nezvyklou pokorou, skromností a nevšedním nasazením a k tomu vlastní ještě nemálo talentu. Takže pokud chcete slyšet Frikyho set plný skretchů a chcete na vlastní oči vidět, že v Čechách máme skvělé a kvalitní Djs, doražte se nejen na Frikyho v úterý podívat.
Za gramofony se totiž objeví i druhý DJ tohoto večera DJ Taktik aka Stratég, pětadvacetiletý Pražák, který hraje pátým rokem a za tu dobu toho stihnul už více než dost. Zahrál si vedle takových jmen, jako jsou Pharcyde, Kontrafakt, Gambrz Reprs, DJ Rafik , DJ Dave Luxe a zahrál si na velkých hip hopových festivalech Urban rapublic či Hip Hop Kemp. Jeho záběr v rámci hraní je velký a hraje vše od hip hopu přes funky, dubstep, bassline až třeba po dance hall či osmdesátkové disko. Toho všeho bohatě využívá při hraní se svou domovskou djskou partou Soulriders, s kterou objíždí mejdany. Největší vliv na něj měli Djs D-Styles a Qbert a mezi jeho oblíbence patří například Dj Rafik, Dj Akd, DJ Koljeticut, Dj Unkut, Rob Bankz ,DJ Scratchbusters, Dj Eprom, Dj Craze, Scratch Perverts, Tigerstyle, Dj Troubl, Dj Shiftee, Noisy stylus, Beat junkies a mnoho dalších. Pokud jde o plány DJ Taktika do budoucnosti, tak mezi ně řadí zlepšování svých skills, hraní na mejdanech nejlépe v mash upovém duchu, práce s jeho djským týmem Soulriders a neustálé pilování turntablismu, což bylo jedním z impulzů, které ho k Djingu přivedli.
Trojici prosincového kola NKOTB doplní DJ Shocholatechocho, který opravuje své listopadové vystoupení, kdy se proti jeho hraní spikly snad všechny okolnosti včetně techniky, takže pevně věříme, že si smolný listopadový úterek do sytosti vynahradí. Tento 27letý Žižkovák hraje teprve něco málo přes rok, ale o to strměji stoupá jeho hvězda výše. Donedávna ho znali pouze návštěvníci lokálních undergroundových mejdanů, avšak v posledních měsících jste mohli DJe Shocholatechocha potkat v nejnavštěvovanějších pražských klubech jako například Lávka, klub 001, hrál na listopadovém Freestyle Mondays a představil se i na posledním ročníku Hip Hop Kempu. Přízeň osudu náležitě vrací zpět komunitě, protože je věrnou oporou na mnohých dýcháncích pro freestylery a začínající MCs a na naší scéně patří mezi hrstku DJs, kterým nečiní problém hrát na beneficích nebo třeba jen za cesťák, pokud je to k dobru věci… Mezi zajímavé DJs jsme si ho vybrali pro jeho velké srdce a schopnost flexibilně přizpůsobit svůj styl publiku a dát mu o co si žádá. Umí potěšit milovníky klasických rapových pecek až po ty, kteří mají raději novější a tanečnější stránku hip hopu. Na své technice pracuje a maká na tom, aby své zkušenější kolegy dohnal, a věříme tomu, že díky svému nasazení a skromnosti má dobře nakročeno.

Srdečně vás zveme v úterý 14. prosince do Chapeu Rouge a je možné, že někteří z vás najdou právě v prosincové trojce Djs svého favorita, který srovná své síly se všemi účastníky NKOTB v závěrečném souboji, který se uskuteční za několik měsíců. Vítěz New Kings Of Tha Beatz nahraje svůj mixtape ve studiu avesound, získá v Chapeu Rouge svou rezidentní noc a dostane mnoho dalších věcných cen. Doražte na New Kings Of The Beatz a nepropásněte zajímavé Dje, které musíte vidět!

Název a datum konání akce: New Kings Of Tha Beatz, úterý 14. 12. 2010, 21:00
Místo konání akce: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1
Partneři akce: Chapeau Rouge, Nemiroff vodka, Phatbeatz.cz,HipHopstage.cz,Hip-Hop.cz, Blinkr.eu, avesound studio
Vstup na akci: zdarma
Vystupují: DJ Friky, DJ Taktik, DJ Shocholatechocho

Odkazy:
http://www.facebook.com/pages/DjShocholatechocho/139339529425884
http://www.myspace.com/djfriky

http://www.avesound.cz/
http://www.nemiroff.cz/

links partnerských webů: http://www.hip-hop.cz, http://www.hiphopstage.cz, http://www.phatbeatz.cz,http://www.blinkr.eu

INTERPRETI

DJ Friky

DJ Friky byl do naší DJské přehlídky vybrán jakožto jeden z nejlepších současných DJs na české scéně. Pokud chete vědět ,o čem že Djing je, doražte se na něj k nám podívat! DJ Friky se totiž propracoval z Horního Slavkova do Prahy svým nezlomným usílím,tvrdou prací a láskou k Djingu mezi českou špičku.Dlouhou dobu jste ho mohli slyšet jako moderátora na již neexistujícím Radiu DJ, asi nejčastěji ho můžete vidět po boku DJ Fluxe v rámci Trouble Teamu a letos byl členem DMC Champion českého týmu, který se reprezentoval na finále nejprestižnější Djské soutěže v Londýně.Pokud někdo u nás prezentuje turntablism v jeho pravé podobě,tak je to právě DJ Friky, samo za sebe mluví,že má doma v kuchyni spoustu gramců,beden a dalších hračiček a stále na sobě maká....

http://www.myspace.com/djfriky

DJ Taktik

Styly: hip hop

Dj, jehož jméno zná pár zasvěcených a těch,kteří navštěvují undergoundové mejdany. Z jeho desek se line především hip hop a s lehkostí balancuje mezi old schoolem a čerstvější produkcí.Jako většina Djs není omezen jen hip hopem a hraje i dance hall či breakbeat.Mezi kapely, s kterými často hraje na akcích jsou například pražští šílenci Gamrz Reprs...


DJ Shock O'

Styly: hip hop

Pražský Dj, který má bohaté zkušenosti jako podpora MCs na freestyle jamech, ale současně je i skvělým party Djem na nemá problém roztancovat publikum a vyhecovat jej osvědčenými hity. Pražští MCs ho velmi dobře znají z open mic mejdanů a ti mimopražští ho mohli slyšet například na  Hip Hop kempu.

www.facebook.com/pages/Dj-Shocholatechocho/139339529425884

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO