CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 6.11.2011

Live Concert

Datum akce:
6.11.2011

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Scarred By Beauty (den) (experimental/hardcore)
 
The Blackstone Chronicles (death metal)
 
At8onthepingpongtable (death-alternative)
 
Disaster (metalcore)

SCARRED BY BEAUTY ( Post-Hardcore/Metalcore/Progressive)
http://www.myspace.com/scarredbybeauty

Pětičlenná formace Scarred By Beauty zavítá v rámci podzimního/zimního tour do Prahy a vy u toho nesmíte chybět! Kluci z Dánska před nedávnem vydali album s názvem "Sutra", které opravdu stojí za poslech.
Na svém letním tour po Evropě hráli např. s The Black Dahlia Murder, Sworn Enemy, Bury Your Dead, For The Fallen Dreams.. Na podzim/zimu čeká SBB přes 30 zastávek po Evropě, kde si zahrají třeba po boku We Butter The Bread With Butter, War Of Ages, Texas In July a mnoha dalších.


THE BLACKSTONE CHRONICLES ( progressive-death )
http://bandzone.cz/theblackstonechronicles


Pražskému publiku dobře známá deathcore formace, která se může pochlubit mnoha vyprodanými sály, skvělými energickými show a předskakováním takovým velikánům, jako jsou Bring Me The Horizon, se představí v obměněné sestavě v nejlepší formě, jakou kdy měli! Nekompromisně drsná muzika, která nenechá nikoho na pochybách o tom, kdo v Praze vládne tomuhle modernímu stylu.

AT8ONTHEPINGPONGTABLE ( death-alternative )
http://bandzone.cz/at8onthepingpongtable

Jako další předkapela se představí výborní At8onthepingpongtable z Horažďovic. Tihle kluci toho mají za sebou už hodně - jako příklad můžeme uvést předskakování něměckým We Butter The Bread With Butter. Na naší scéně rozhodně jedna z nejlepších kapel svého žánru.

DISASTER ( metalcore )
http://bandzone.cz/disastercz

Celý večer otevře metalcorová kapela DISASTER, která se dala po roce a půl stagnace opět dohromady a nyní natáčí své EP. Tato metalcoreová kapela staví na vnadném dámském - velice tvrdém vokálu, který do jejich metalcoreové hudby skvěle zapadá.

Vstup : 80 Kč

line up :
19.30 - 20.00 DISASTER
20.20 – 21.00 AT8ONTHEPINGPONGTABLE
21.20 – 22.00 THE BLACKSTONE CHRONICLES
22.30 - 23.15 SCARRED BY BEAUTY



INTERPRETI

Disaster

Styly: metalcore

Tahle metal-core banda z Prahy, která se po zhruba roce a půl dala znovu dohromady staví na kvalitním metalcoru a dámském velice tvrdém vokálu, doplněném jemnějšími prvky.
Zatím mají jeden song ze studia, ale co nevidět se objeví EP o asi šesti skladbách, které plánují vydat do konce letošních prázdnin.
Mimo mnoha kvalitních českých kapel považují za své největší úspěchy koncerty s Francouzi Black Bomb A a španěly Kathaarsys.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO