CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 20.11.2010

REPUBLIC ARTISTS

Datum akce:
20.11.2010

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Thomas Tesla (techno/house)
 
DJ Feronia (uk) (techno)
 
DJ Sleazy G (South Africa/uk) (electronica)
 
DJ Owen Howells (aus) & Nick Varley (uk)
 
DJ Zero C aka Carlos Armando Avalos (mex)

Londýnský Republic Artists v Chapeau Rouge. Sobota 20.11.2010

V sobotu 20. listopadu se v pražském klubu Chapeau Rouge představí kolektiv londýnských techno a house DJs Republic Artists. Toto uskupení nastupující generace DJs si za poslední 3 roky svého působení našlo své pevné místo nejenom na tamní scéně, ale pravidelně je rovněž můžete slýchat ve vyhlášených klubech a boat parties na Ibize.
Těšit se můžete především na pestrou paletu žánrů od deep jackin elektro tech house až po techno v podání residentů pánu Sleazy – G a Tomasuchy aka Thomas Tesla doplněné o trojice slečen Feronia, LeVida a Little Leigh.
I když mejdany Republic Artists jsou především o residentech za poslední 2 roky se na jejich akcích objevila známá jména mezinárodní elektronické scény jako například Tattoo Detectives / Lance Blaise (Teggno Records /USA), Clodagh (IRL) , Mike Monday, Pete Gooding, Sound Diggers, Cush Dj's, Sonny Fodera (AUS), Oliver Lang, Mastiksoul, Daley Padley nebo Ian C (We Love) a nechyběli ani zástupci naší provenience Toky, Lucas Hulan, Chris Sadler , Da Moon a Ivan M.

Takže co k tomu dodat přátele, snad jen:
“Soldiers, call all troops and join us on the epic journey from house to techno”

Vice na www.myspace.com/republicartists
nebo oficiální facebook group
http://www.facebook.com/group.php?gid=19028258654
Republic Artists @ Chapeau Rouge
So/Sat 20.11.2010
Vstup do 22:00 zdarma, pak 50kč




Vice na www.myspace.com/republicartists
nebo oficiální facebook group
http://www.facebook.com/group.php?gid=19028258654
Republic Artists @ Chapeau Rouge
So/Sat 20.11.2010
Vstup do 22:00 zdarma, pak 50kč

★Dj's:
 Little Leigh (South Africa / UK)
http://www.myspace.com/little.leigh
Tomasuchy aka Thomas Tesla (UK)
http://www.myspace.com/djtomasuchy
Feronia (UK)
http://www.myspace.com/feroniaspace
Sleazy G (South Africa / UK)
http://www.myspace.com/mesleazy
LeVida (UK)
http://www.myspace.com/djlevida

★Support:
Emanuel Carneiro (Portugal)
Zero C aka Carlos Armando Avalos (Mexico)
Owen Howells (Australia)
Nick Varley (UK)



INTERPRETI

DJ Thomas Tesla

Styly: techno/house

Over the last 7 years Republic Artists and Wasabi Generals Records boss Tomasuchy AKA Thomas Tesla has slowly become an important part of London’s respected underground house & techno movement.

As a promoter, humble beginnings running intimate parties at Undersolo, Camden and Fortress Studios, Old Street gave birth to Republic Artists launch at Club Factory and over the past few years Republic Artists has grown into one of the capitals best loved techno events. Hosting parties at some of Londons key 1000 plus capacity venues, bringing some of the best boat parties the city has to offer which continually sell out weeks in advance, and giving a much needed platform for some of the exciting talent and established artists the UK has to offer

As a dj he has graced the turntables of all the major clubs in the capital, including now defunct legendary clubs Turnmills and The Cross, In 2007, he was invited to play in Thailand which included slots at the Full Moon Party, Koh Phangan and Green Mango, Koh Samui. The same year, his first ever appearance in Ibiza with a guest slot at Eden and Cream Amnesia on the terrace resulted in him being invited back each summer, with highlights including opening the main floor at Amnesia for Creams massive closing party and hosting his own events on the Island. Other gigs include trips to Czech Republic, Poland, Spain, Austria and South Africa.

As a producer, two releases under alias Thomas Tesla on Tanztone and Nightphunk recordings reflect his passion for the deeper side of house music while the creation of Wasabi Generals label and events show the need to bring those sounds to the club without distorting the techno ethos of Republic Artists and Tomasuchy.

Tomas continues to run his parties in London and Ibiza. This year focusing mainly on his record labels.

Thomas Tesla Promo Mix May / 2012
http://soundcloud.com/thomastesla/thomas-tesla-promo-mix-05-2012

http://soundcloud.com/thomastesla

http://www.residentadvisor.net/dj/thomastesla

DJ Feronia (uk)

Styly: techno

Stejně tak jako LeVida se Feronia začala objevovat na akcích Republic Artists minulý rok. Rodačka z bulharské Sofie se přestěhovala do Londýna na začátku roku 2008, kde začala studovat DJing a hraní z Abletonu na škole London School Of Sound. V roce 2009 získává víkendovou residenci v Molton House a od roku 2010 je taktéž residentkou akcí pod hlavičkou Smartie Partie a Republic Artists. V Londýně ji můžeme slýchat v undergroundových klubech jako The Den (ex. "The End"), Lightbox, The Egg, Area, Cable a Nomad. V zahraničí především v Bukurešti v klubu Kristal a after parties Luxury Afterhours. Tento rok (2011) mimo jiné vystoupí na akci techno labelu Teleport Records v Hannoveru.

www.myspace.com/feroniaspace
soundcloud.com/feroniapetkova

DJ Sleazy G (South Africa/uk)

Styly: electronica

www.myspace.com/mesleazy

Rodáka z Jižní Afriky, v současné době ale žijícího v Londýně, můžete pravidelně slýchávat v londýnských klubech Pacha nebo Ministry of Sound. Sleazy G byl prvním Jihoafričanem, který se představil v Amnesii na Ibize po boku pánů ze Švédské Mafie. Za sebou má také úspěšné turné po České Republice, Polsku, Jižní Africe a Egyptě a jeho tracky najdete v playlistech lidí jako Carl Cox, Danny Tenaglia, Tom Novy či Paul Van Dyk. S remixem skladby Moonraker se dostal na první místo v TV show Pete Tonga s názvem Fasttrax což ho okamžitě katapultovalo mezi elitu.

DJ Owen Howells (aus) & Nick Varley (uk)

Owenova rodina se přestěhovala z Anglie do Austrálie zahy po jeho narození. Od svých 14 let, kdy si opatřil svoje prvni gramce, zacina mixovat a rozsirovat svoji kolekci desek zejmena o hip-hop, folk a regge. Electonicka scena a djing je duvod proc se Owen vraci zpet do UK, kde se v Londyne potkava se svym budoucim kolegou Nick Varley s kterym vytvoril duo, ktere preskakovalo djeum svetoveho formatu jako Mauro Picotto, Stefano Noferini, Sebastian Voigt, Cagedbaby, Moguai, GinaStar & Groove Armarda. Krome tydenni radiove show England’s own fresh radio Owen prave dokoncil svoje debutove EP ktere vyjde na Wunderkammer Recordings tento rok v prosinci.
soundcloud.com/nick-varley
www.myspace.com/owenhowells

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO