CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 16.11.2010

Culture Shock 6

Datum akce:
16.11.2010

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Total Science (uk) (drum´n´bass)
 
DJane Babe LN (d'n'b)
 
Dj C.N.B
 
DJ Stantha (d'n'b)
 
Mc Lobotomia
 
Mario, Blue4


Line Up:
21:00-23:00 Vorel a Blue4
23:00-24:00 C.N.B
24:00-01:00 Babe LN
01:00-02:30 TOTAL SCIENCE / UK
02.30-03:30 Stantha feat. voc. Lobotomia
03:30-05:30 Smario

INTERPRETI

Total Science (uk)

Styly: drum´n´bass

Jason (Q-PROJECT) a Paul (SPINBACK) začínali v Oxfordu jako hiphopoví DJs a poprvé se setkali v roce 1987. Jason se už tenkrát začal věnovat spíše produkování vlastních tracků a někdy kolem roku 1993 vydal první verzi skladby CHAMPION SOUND na značce LEGEND, kterou tenkrát založil s kamarádem GWANGEm. Pod svou tvorbu se podepisoval jako Q PROJECT, na labelu vydával společně s GWANGEm a později se připojil i SPINBACK. Tato trojice si říkala ALLIANCE a singly jim vycházely také i na značkách REINFORCED nebo MOVING SHADOW.

V roce 1994 zkusili Jason a Paul poprvé pracovat ve dvojici a šlo jim to tak dobře, že nahráli asi 20 tracků pro LEGEND a začaly se o ně zajímat i další labely. V té době si ještě říkali FUNKY TECHNICIANS. V roce 1995 spolu založili značku C.I.A. (Computer Integrated Audio) a začali vydávat pod jménem TOTAL SCIENCE. Jejich osobitá, old skoolem říznutá vize drumandbassu, se začala postupem času stále více prosazovat a o skladby či remixy této dvojice projevila zájem většina prvoligových UK labelů včetně METALHEADZ, 31 RECORDS, RENEGADE HARDWARE nebo TIMELESS. Jejich tvorba se nesoustředí pouze na jungle, ale produkují i elektro, hip hop nebo breakbeatové tracky pro značku NARCOTIX. Nejvíce se však proslavili v oblasti drumandbassu, když jako jedni z prvních začali používat staré raveové zvuky, samply a smyčky a kombinovali je s novými, moderními producentskými postupy. Dnes patří vedle lidí jako DIGITAL, SPIRIT, MARCUS INTALEX nebo FUTURE CUT, k naprosté špičce tohoto směru. V roce 2000 zúročili své desetileté producenstké a DJské zkušenosti a vydali debutové album ADVANCE, které zklidilo obrovský úspěch. Vedle labelu C.I.A. , který se dnes řadí mezi ty nejrespektovanější, vlastní Paul a Jason i značku ADVANCED a downtempový label SKINDEEP.
(zdroj: drumandbass.cz)

www.myspace.com/totalscience

DJ Stantha

Styly: d'n'b

dnbfever.cz

S gramofony se poprvé setkává někdy v polovině roku 2006. S kamarádem začínají jakožto Tekka djs. Získali vlastní rezidentní noc v pražském o2 baru. Po nějakém čase se Tekka djs rozpadli, shodou okolností v té době poznavá dje Sayuze, se kterým společně pořádají novou noc Rollingbass. Zhruba čtyři měsíce na to založili stejnojmennou crew. Na Rollingbass zvou přední české DJs (ImCyber, Reverb, Beast67 atd.) a mejdany pořádají v různých pražských klubech (Bordo, Matrix, Bunkr Parukářka). Některé parties proběhly i se zahraniční účastí (Crossfire, Craggz, Dub Tao...). V polovině roku 2008 z osobních důvodů z Rollingbass crew odchází.
V součastné době pořádá pod hlavičkou DnB Fever crew rezidentí noc Culture Shock v Pražském klubu Chapeau Rouge.Kam zvou přední světový producenty(Commix,Spectrasoul,Total Science,Phace…)Během své djské kariéry měl možnost zahrát si po boku djs jako Shy FX,Commix,Calibre,Marcus Intalex,Spectrasoul,Total Science.Teebee, Black Sun Empire, Aphrodite, Limewax, Crossfire, Benny Page,Subterra,Survival Craggz… a hrál v různých klubech po celé České republice na Slovensku,Německu a také Holandsku

www.facebook.com/pages/Stantha/185188258198858

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO