CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 27.10.2010

Live Concert

Datum akce:
27.10.2010

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Theodor Franklin (rock)
 
Flaming Wheel (hard rock)
 
The Strayils (rock´n´roll)


INTERPRETI

Theodor Franklin

Styly: rock

Základní kámen kapely Theodor Franklin byl položen na počáku roku 2009, kdy se pár muzikantů, mezi nimi i Tadeáš s Honzou, rozhodlo dát dohromady jakés takés hudební uskupení. První zkouška proběhla v půlce března, ovšem byla na dlouho dobu jediná kvuli výrazným rozdílům v technické úrovni jednotlivých členů. Po dlouhé odmlce způsobené zejména leností, nezodpovědností a záněty nervů v předloktí jsme se rozhodli začít znova a naostro od počátku září s nesmírně talentovaným klávesákem/pianistou Markem. Podařilo se nám najít útulnou a dobře zařízenou zkušebnu a nic nám nebránilo začít hrát. Na pozici bubeníka se po všemožných machinacích a peripetiích usadil během listopadu původní kytarista(nikoliv od nás) Tomáš.

První koncert proběhl 18. února 2010 v klubu Motoráj za nad očekávání hojné účasti příkladného publika.

Kapela se pokouší hrát hard rock občas střihlý něčím, co zasvěcení jedinci nazývají heavy pop, avšak vzhledem k tomu, jak do toho míchá piano, z toho leze cosi... No, dyť to znáte :)

www.bandzone.cz/theodorfranklin

Flaming Wheel

Styly: hard rock

Historie naší kapely se začala psát v květnu roku 2008, kdy se poprvé setkal Martin se Sváťou, který měl původně zastávat post baskytary.

Na stromovkových seancích se začal vytvářet prvotní materiál. Po několika měsících Sváťa přesedlal ke kytaře a zkoušky se přestěhovaly k Martinovi domů. Čas letěl a zatímco se kytaristé snažili rozšiřovat repertoár, začali pociťovat absenci dalších členů.

K rozšíření sestavy došlo až 20. března roku 2009, kdy se jim přihlásil Erik. Byl zajisté dobrým přínosem, neboť donutil původní členy k aktivitě. První zkoušky se odehrávaly ve zkušebnách klubu Matrix, než Erik našel vynikající zkušebnu Na Popelce, kde pořádáme naše pravidelné i nepravidelné zkoušky. Toto místo má na nás magicky pozitivní vliv, neboť se nám zde dostává výborné inspirace. Dne 10. 7. 2009 poprvé proběhla zkouška s naším zbrusu novým zpěvákem Davidem. Zkouškou v pátek 11.9.2009, kdy s námi poprvé hrál baskytarista Pavel, nastala pro naši kapelu nová éra, neboť od té noby již hrajem jako ucelené seskupení.

bandzone.cz/flamingwheel

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO