CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 24.1.2014

Bass Drop

Datum akce:
24.1.2014

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Furious Freaks (d'n'b)
 
DJ Novinski (d'n'b)
 
DJ LU2 (hip hop rap)
 
MC Papparasty (dnb)
 
Tesy

INTERPRETI

DJ LU2

Styly: hip hop rap

DJ LU2 není žádný nováček, hraje 5 let a je znám především jako party DJ, v minulosti hrál například s horror corovou formací Luk a Šíp a v posledních 2 letech se vyšvihl mezi nejfrekventovanější jména hip hopových akcí, z jeho desek se line především hip hop a R&B, ale zabrousí i do funku nebo dance hallu. Tento rodilý Jihočech si zahrál vedle takových jmen jako je Nironic, Rasco, H16, Dj Wich, Kontrafakt  a mnoho dalších. DJ LU2 je zkrátka buďto milován nebo nenáviděn. Během nedávné doby však nastal v hraní tohoto mladého, v současnosti již několikaletého Pražáka zásadní obrat a vrhnul se na technický DJing, tvrdě trénuje a vysloužil si tak respekt od lidí, kteří mu dříve nemohli přijít na chuť. Mezi své djské oblíbence DJe LU2y patří Q-BERT,A-Trak,MixMasterMike,DJ Rafik , český DMC vítěz DJ Five nebo DJ MAZTAH. Důvodem proč jsme si ho vybrali je právě množství vášní, které jeho jméno vyvolává, ale především jeho schopnost být skvělým party bavičem a jeho balancování mezi hraním na komerčních mejdanech a zálibou ve skratchování a turntablismu.

links:http://www.myspace.com/djlu2


www.facebook.com/DJLU2Official

MC Papparasty

Styly: dnb

K MCčku do dnb, junglu a další elektronické music jsem se dostal v roce 2009. Tehdy jsem se začal aktivně podílet na produkci týhle music s Mystic sound systemem. Po roce hledání jsem se rozhodl jít vlastní cestou a tak jsem se účastnil akcí čistě jen jako quest. Nakonec jsem zakotvil v Bass Bros. sound systemu, kde jsem našel to správný zázemí pro další tvorbu. V rámci svýho působení jsem měl možnost spolupracovat s Panda sound systemem, No Exit sound systemem, Maniac sound systemem, Zero Rockers, Sonic sound systemem, Flowtekkem a Dj Errorem. Dlouhodobě spolupracuju s Dj Emphonicem. Z MCch to byla Katrin G,Romer a hlavně Cagi. Pár treků už jsem udělal a snad další i přibydou. Když mě potkáte na akci tak pochopíte proč tuhle music chci dělat...., protože jí mám v srdci. Můj oblíbenej stajl je ragga a proto se mu snažím taky pořádně věnovat a zlepšovat ho, takže se třeba někdy všichni dočkáme toho, že se to zlepší až na úroveň jamajskou , ale je jasná věc, že kdo přijde tak ten se nudit nebude. Thats me way!

K MCčku do dnb, junglu a další elektronické music jsem se dostal v roce 2009. Tehdy jsem se začal aktivně podílet na produkci týhle music s Mystic sound systemem. Po roce hledání jsem se rozhodl jít vlastní cestou a tak jsem se účastnil akcí čistě jen jako quest. Nakonec jsem zakotvil v Bass Bros. sound systemu, kde jsem našel to správný zázemí pro další tvorbu. V rámci svýho působení jsem měl možnost spolupracovat s Panda sound systemem, No Exit sound systemem, Maniac sound systemem, Zero Rockers, Sonic sound systemem, Flowtekkem a Dj Errorem. Dlouhodobě spolupracuju s Dj Emphonicem. Z MCch to byla Katrin G,Romer a hlavně Cagi. Pár treků už jsem udělal a snad další i přibydou. Když mě potkáte na akci tak pochopíte proč tuhle music chci dělat...., protože jí mám v srdci. Můj oblíbenej stajl je ragga a proto se mu snažím taky pořádně věnovat a zlepšovat ho, takže se třeba někdy všichni dočkáme toho, že se to zlepší až na úroveň jamajskou ,ale je jasná věc, že kdo přijde tak ten se nudit nebude. Thats me way

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO