CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 21.1.2013

Freestyle Mondays

Datum akce:
21.1.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
MC Tah Phrum Duh Bush (us)
 
Hired Gun (us)
 
MC Papparasty (dnb)
 
Vojtaano & On Timon (rap)
 
Monday Bloody Monday live band
 
Flowe
 
DJs Shock'o + Pret

S novým rokem 2013 vstupuje Freestyle Mondays do třetího ročníku své existence. Už třetí měsíc provází touto jam session nově Vojtaano s On Timonem a stejně jako každý měsíc nebude chybět živá kapela Monday Bloody Monday s vokalistkou Flowe. V pondělí 21. ledna jsou tedy opět k mikrofonu zváni všichni MCs, beatboxeři i zpěváci, aby se zapojili do vyjímečné jam session.


To že se i ty můžeš předvést živou kapelou za zády, není však jediným důvodem, proč v pondělí do Chapeau Rouge na Freestyle Mondays dorazit. Hlavními hosty bude new yorská dvojka Tah Phrum Duh Bush aka DJ Boosh Wheels a Hired Gun. Oba tito pánové nehrají v Praze prvně a určitě je na co se těšit. Výborní rapeři jsou součástí Freestyle Mondays v New Yorku a mají za sebou mnoho zkušeností v rámci vystupování po celém světě. Jejich show se vyznačuje nepřetržitým tokem energie i zapojováním přítomných diváků. Jak bylo řečeno, pro kluky nepůjde rozhodně o pražskou premiéru a dá se očekávat, že dorazí nemálo těch, které vystoupení těchto amerických Mcs v minulosti nadchlo. Tah Phrum Duh Bush – raper, spisovatel i DJ spolupracoval například s Oereo, Erikou Fečovou či BeatBurger Bandem. S nejlepší českou beatbox crew vystupoval i Hired Gun, který prozměnu hostoval třeba na posledním albu respektovaného Philipa TBC.

Další kdo se na lednovém Freestyle Mondays představí je MC Paparasty, univerzální MC, který se lehce pohybuje v hip hopu, drum and bassu avšak jeho nesilnější stránkou je reggae a dance hall projev, díky němuž si ho zapamatují všichni, kdo na něj narazí. Vítěz Ring 4MCs, finalista soutěže EODUB si na pondělí nachystal krátkou show se svým autorským repertoárem a dozajista se mu podaří většinu klubu roztancovat a rozehřát ho ještě než na stage naběhnou headlineři s porcí striktního new yorského rapu.

Návrat Tah Phrum Duh Bushe a Hired Guna do Prahy je záminkou pro pořádný mejdan, který podpoří i DJs ve dvou patrech klubu. Až do rána se o zábavu postarají DJs: Boosh Wheels (USA), Shock O´, člen legendárního Chaozzu DJ BA2S, Pret, Dug či Tango (SK).

Mimopražští mohou celé Freestyle Mondays sledovat na živém streamu na: http://www.chapeaurouge.cz/vysilame/. Vše startuje v 20:00 a veškeré informace o této zajímavé akci najdete na: http://freestylemondays.cz/. Všichni jsou tedy srdečně zváni do jednoho z nestarších pražských klubů Chapeau Rouge, ať už budete divákem nebo se chopíte mikrofonu.

INTERPRETI

MC Papparasty

Styly: dnb

K MCčku do dnb, junglu a další elektronické music jsem se dostal v roce 2009. Tehdy jsem se začal aktivně podílet na produkci týhle music s Mystic sound systemem. Po roce hledání jsem se rozhodl jít vlastní cestou a tak jsem se účastnil akcí čistě jen jako quest. Nakonec jsem zakotvil v Bass Bros. sound systemu, kde jsem našel to správný zázemí pro další tvorbu. V rámci svýho působení jsem měl možnost spolupracovat s Panda sound systemem, No Exit sound systemem, Maniac sound systemem, Zero Rockers, Sonic sound systemem, Flowtekkem a Dj Errorem. Dlouhodobě spolupracuju s Dj Emphonicem. Z MCch to byla Katrin G,Romer a hlavně Cagi. Pár treků už jsem udělal a snad další i přibydou. Když mě potkáte na akci tak pochopíte proč tuhle music chci dělat...., protože jí mám v srdci. Můj oblíbenej stajl je ragga a proto se mu snažím taky pořádně věnovat a zlepšovat ho, takže se třeba někdy všichni dočkáme toho, že se to zlepší až na úroveň jamajskou , ale je jasná věc, že kdo přijde tak ten se nudit nebude. Thats me way!

K MCčku do dnb, junglu a další elektronické music jsem se dostal v roce 2009. Tehdy jsem se začal aktivně podílet na produkci týhle music s Mystic sound systemem. Po roce hledání jsem se rozhodl jít vlastní cestou a tak jsem se účastnil akcí čistě jen jako quest. Nakonec jsem zakotvil v Bass Bros. sound systemu, kde jsem našel to správný zázemí pro další tvorbu. V rámci svýho působení jsem měl možnost spolupracovat s Panda sound systemem, No Exit sound systemem, Maniac sound systemem, Zero Rockers, Sonic sound systemem, Flowtekkem a Dj Errorem. Dlouhodobě spolupracuju s Dj Emphonicem. Z MCch to byla Katrin G,Romer a hlavně Cagi. Pár treků už jsem udělal a snad další i přibydou. Když mě potkáte na akci tak pochopíte proč tuhle music chci dělat...., protože jí mám v srdci. Můj oblíbenej stajl je ragga a proto se mu snažím taky pořádně věnovat a zlepšovat ho, takže se třeba někdy všichni dočkáme toho, že se to zlepší až na úroveň jamajskou ,ale je jasná věc, že kdo přijde tak ten se nudit nebude. Thats me way

Vojtaano & On Timon

Styly: rap

V kuloárech se už netrpělivě čekalo na nové tváře v pozici moderátora Freestyle Mondays a speakři budou hned dva. Vojtaano a On Timon nejsou žádní začátečníci a určitě se máte na co těšit, stejně jako jejich předchůdci se sami věnuji rapu, takže moderování téhle akce se k téhle dvojce určitě hodí. Svou premiéru si odbudou už v pondělí 19.listopadu, takže je určitě doražte podpořit a popřát jim štětstí v nové roli. Budou hozeni rovnýma nohama do vody a budou plavat. Držme jim palce…

Slovenský raper ON TIMON, vlastním jménem Timotej Vojtek, pochází ze Slovenského Martina. Jeho první tvorba začíná v roku 2006 v Bratislavě, kde nahrává první dema z rapery z Petržalky. V roce 2008 se přesouvá do Prahy s cílem zapustit kořeny, najít rozumnou partu lidí,studio a nahrávat skladby. Jak čas běžel, potkává zajímavé lidi, DJe a dává se dohromady s multi talentovaným Vojtaanem. VOJTAANO totiž není jen raper, ale v kolonce zaměstnání by jste našli slovo herec, který má angažmá v příbramském divadle. Vojtaano má za sebou zkušenosti jako moderátor společenských akcí a své ostruhy si úspěšně vydobyl i v stand up comedy pořadu Na Stojáka.

OnTimon s Vojtaanem a s Djem Rockstarem nahrává v roku 2009 první spolupráce pod starým jménem Don Timon a jelikož plody práce přinášejí pozitivní zpětnou vazbu, rozhodují se ve spolupráci pokračovat.

Roky běží a VOJTAANO & ON TIMON nahrávají další skladby s pražským producentem DJem Firstem, sbírají zkušenost a zážitky po koncertech po celé republice a baví je to víc a víc.. Koncem roku 2012 nastupují do rolí moderátorů již téměř legendární nadupané akce FREESTYLE MONDAYS a mají nachystaný materiál pro uši svých posluchačů. V současnosti připravují své debutové album.

soundcloud.com/vojtaano/vojtaano-a-timon-live-1

bandzone.cz/vojtaano

bandzone.cz/dontimon

Monday Bloody Monday live band

Tato formace skrývá tři zkušené a kvalitní muzikanty: na basovou kytaru zahraje Martin Landa, Paolo Ottimo, který spolupracoval například s Hi Defem či Sámerem Issou a klávesy i bicí obstará talentovaný Ondřej Balík. Neoddělitelnou součástí živé kapely je samozřejmě i vokalistka Barbora Lišková aka Flowe.

Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO