CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 20.1.2011

LABORATORY

Datum akce:
20.1.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Lip Service
 
Dj Akrom (tech-house)
 
DJ Slick (house)

20. 01. 2011
LABORATORY vol.4

info:
Enter Free
......
Laboratory vám dává šanci být tím čím chcete být. Buďte sami sebou. Hudebně našlapaná noc pro všechny co se nebojí kalit v týdnu!
Můžete se těšit nejen na žánrově pestré akce, zajímavé neoposlouchané projekty i vaše oblíbené zkušené djs, ale hlavně na skvělou clubovou hudbu!!!
Informace o akcích, videa, záznamy setů, tiskové zprávy i fotoreporty najdete na stránkách Chapeau rouge nebo na facebook profilu „Laboratory“, kde můžete sledovat dění kolem Laboratory a ovlivnit vývoj celé párty:
http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Laboratory/122314497830435

Laboratory - jednou měsíčně (čtvrtek) v Chapeau Rouge... Enter Free…
Oficiálně odstartovala spolupráce s pořadem DJ Time na Radiu Seejay! Další motivace pro vás, pro začínající či méně známé djs. Ti nejlepší se představí na této párty a dostanou šanci zahrát si live i v radiu!!! Pište, posílejte své dema a těšte se na hraní v legendárním Chapeau Rouge...

Line Up:
22:00-23:30 Akrom
23:30-01:00 Slick
01:00-03:00 Lipservice

AKROM (www.djakrom.estranky.cz)
Latino House, Electro, Tech-House
Člen hudebního uskupení AKROLIVE aka Dj Akrom and musicians.
Dj vystupující v pražských clubech a na soukromých akcích. Jednoznačně správná volba na čtvrteční začátek noci!

SLICK (www.dj-slick.eu, www.myspace.com/djslickeu)
House, Electro, Progressive, Tech-house
2006 : 2.místo z 26 djů v soutěži NU BREED 1 konané v klubu Fabric Ostrava.
2008 - 2010 : resident pořadu Dance EXXtravaganza/Evropa2
2005 - 2010 : 8 residentních párty po celé ČR: maXimal, House Of Champagne, House of God...
Host pořadů: Frisbee/ Tv Očko, Clubmix/ Danceradio, Dj Time/ SeeJay radio, Dance Sequence/ Free radio...
- Zkušenosti a úspěchy nasbírané během let vystupování a energie v kombinaci s ostrým masivním zvukem. To je headliner této akce.

LIPSERVICE

Tech-House, Techno
Mladý talentovaný dj se snaží přednést své sety s technickou precizností a s výběrem tracků, které nebudou nudit a vytvoří skvělou atmosféru.
Ačkoliv začínal s rychlým trancem, díky pronikání do tajů undergroundové hudby a též pod hudebním vlivem jeho kamaráda přešel do pomalejších, ale neméně energických vod tech-housu až techna.

www.chapeaurouge.cz
www.seejay.cz

INTERPRETI

Dj Akrom

Styly: tech-house

Akrom je Dj a promotér z Prahy, patřící ke stálicím české klubové scény. Od roku 2007, kdy započala jeho hudební činnost, hrál po České republice a Evropě na více než sedmi stech akcích, z čehož nejúspěšnější byly například 4th Anniversary of Republic artists v Londýně či Springbreak, Snowbreak a BigSnowJam parties (2012, 2013, 2014, 2015) ve Francii.
Akrom se příležitostně vyskytuje jako host v radiových relacích svých anglických djských přátel v Anglii.
Tento hudebník je nejen rezidentem legendárního klubu Chapeau Rouge, ale funguje i jako promotér klubové multikulturní akce Majestic circus, která spojuje hudbu a žonglérství v jeden propojený celek. Od této akce byl jen krůček z založení projektu Dj Akrom feat. LM Sanchez, který je fúzí djského vystoupení a živých bicích v podání španělského bubeníka LM Sancheze. Díky tomuto projektu se Akrom před několika lety stal členem CRW djs bookingu, která patří mezi největší skupiny sdružující djské live projekty v České republice.

 Produkci vlastní tech-house hudby se věnuje velice příležitostně a zatím vydal pár tracků na slovenském labelu OneWay recordings a anglických labelech Twisted recordings či LW recordings za podpory producentů jako jsou Paco Osuna, Blue Amazon, Zack Gee, Jimi Falconer, DRNDY, Pat Bedeau a dalších. Z tohoto důvodu jsou jeho sety často prezentovány na anglických radiích jako jsou Se-lek Radio či SG1 radio.

Z jeho úspěchů je nutné zmínit vítězství v mezinárodní soutěži BURN Residency 2016, kde bohužel kvůli rodinným problémům nemohl reprezentovat Českou republiku na workshopu na Ibize po boku Johna Digweeda či Carla Coxe.

 

 

With more than 9 years experience as a DJ and bongo drummer, Akrom has played on more than 600 events in the Czech Republic, UK, France, Poland and Slovakia. Akrom plays an energetic Tech-house style with passion and never ending build ups. He showcases his own tracks on Beatport.com on labels such as Twisted recordings, LW recordings, and One way records with support coming from producers such as Paco Osuna, Blue Amazon, Zack Gee, Jimi Falconer, DRNDY, Pat Bedeau and many other UK dj’s. For that reason, his promo sets are often part of radio shows across United Kingdom (Se-lek Radio, SG1 radio). In the underground scene of electronic music in Prague, Akrom is a respected artist and resident of legendary club Chapeau rouge. Furthermore, he is the main promoter of multicultural event Majestic circus, which combines Djs and artists in one synergy.
Additionally, he won the international competition Burn Residency 2016 and he could represent the Czech Republic as a Dj at Ibiza. However, one personal problem in his family had occurred and He should left the competition.


Support for
Worakls (FR), Joachim Pastor (FR), Darren Gregory (UK), Arthur Keen (UK), Blue Amazon (UK), DaGeneral (UK), Pat Bedeau (UK), Zak Gee (UK), Thomas Tesla (UK/CZ), Jimi Falconer (UK), BolEtz (UK), Paulo Mojo (UK), Justin time (UK), Timid Boy (FR), ...

Webové stránky:
https://www.djakrom.cz/

www.beatport.com/artist/akrom-cz/735812
https://www.facebook.com/DjAkrom
http://www.youtube.com/user/djakrom
https://soundcloud.com/djakrom

https://www.mixcloud.com/milanlibansky
www.residentadvisor.net/dj/akrom


DJ Slick

Styly: house

Dj Slick se o clubovou hudbu zajímá od roku 1996. Aktivně hraje začal hrát 2005.

Styl: energický house , electro house, progressive, tech-house

Dj Slick hraje barevnou směsici energického house, electro, progressive a tech-house s prvky dalších zajímavých stylů. Desky/tracky, které vybírá, jsou plné melodíí, vokálů, ale také ostrého zvuku silných basových linek a tvrdých beatů. Tato pečlivě namíchaná směs z kvalitních ingrediencí, spontánní vystupovaní a cit pro potřeby publika, vytváří jedinečný zážitek. Jak sám říká, každá deska musí mít osobitý nápad a hlavně energii. Miluje hudbu, která je plná energie a emocí. Rád si pohrává s publikem, které během svých setů provází pestrým příběhem jež v duši zanechává nesmazatelnou stopu. Má za sebou hraní a residentní párty v prestižních klubech ČR jako jsou Mecca Praha, Roxy Praha, Duplex Praha, luxusní music bar and lounge Magiccafe v Přerove - časopis Esquire 07/07 umístil tento bar na 2. místo z 21 nejlepších barů v ČR, Vertigo club Praha, K.U.Bar Praha, Chapeau Rouge Praha, Silwer cafe Praha, Life Fashion Cafe Praha, Palac Akropolis Praha, DC1 Praha, 7Nebe Brno, Fabric Ostrava, PH+ club Plzen, Tři opice Vsetín, klub Letka Příbor, Meinl Dance Nový Jičín a další… také v zahraničí, Unique club Bratislava/Sk, Fashion Tv Club Bratislava. Jeho sety jste mohli slyšet na radiich Evropa 2/Dance EXXtravaganza, Danceradio/Clubmix, SeeJay.cz/DjTime, Freeradio/Dancesequence.

Portfolio:
2006 - residentura v klubu www.triopice.cz
- 2. místo z 26 djů v soutěži NU BREED 1 konané v klubu Fabric Ostrava.
2007 - residentura v klubu www.magiccafe.cz.
2008 - residentura v clubu Vertigo Praha a K.U.Bar, vlastní party projekt House CHAMPAGNE.
- residentura v pořadu Dance EXXtravaganza na nejposlouchanějším Českém rádiu EVROPA 2 spolu s dj Tiesto, Michael Burian, Neo, Misa Salacova..
2009 - residentura v Silver Cafe Bar s party Slick Silver
- residentura v clubu Vertigo Praha a K.U.Bar, vlastní party projekt House CHAMPAGNE.
- residentura v Life Fashion Bar Praha
- residentura v pořadu Dance EXXtravaganza na nejposlouchanějším Českém rádiu EVROPA 2 spolu s dj Tiesto, Michael Burian, Neo, Misa Salacova..
- častý host pořadu Clubmix na Danceradio.cz - live set
- host pořadu Frisbee – věnovaný elektronické scéně - na hudební stanici Óčko Tv
2008 - 2010 : resident pořadu Dance EXXtravaganza/Evropa2
2005 - 2011 : 9 residentních párty po celé ČR: maXimal, House Of Champagne,
House of God, Slick Silwer, Laboratory, Clubmixx Show/SeeJay.cz...
2010 - residentura v pořadu Dance EXXtravaganza na nejposlouchanějším Českém rádiu EVROPA 2 spolu s dj Tiesto, Michael Burian, Neo, Misa Salacova..
- častý host pořadu Clubmix na Danceradio.cz - live set
- residentura v Silver Cafe Bar s party Slick Silver
- oficiální člen maXimal (www.maximalcz.com, myspace.com/maximalcz ) Duplex, Mecca
- projekt Laboratory - Chapeau Rouge


Hrál s:
Trance-o-matic(T.O.M)/NL, Ed de Wroom/UK, Tobby Cann/UK, Josef Sedlon, Loutka, Neo, Nesquik, Sly Antro/UK, Rhys Davies/UK, Marty Crow, Tripmain aka Lucardo Parena, WeKi djs, Matamar, Martin Frank, Andrea Fiorino, Ian Blond, Yoshida/SK, Robbie/SK, Tagger/SK, Misa Salacova, Michal Pesina aka Misha.N, Lafayette, Peet & Tommy Rogers, Wolscha aka Mark Tongue, Texx ...

Kontakt:
731521776
www.dj-slick.eu
www.myspace.com/djslickeu
www.idj.cz/djslickeu
Slick@post.cz

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO