CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 22.1.2011

Live Concert

Datum akce:
22.1.2011

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Suffocate with your vomitus (death metal)
 
Wasted Bullet (nl) (mosh-core)
 
Skywalker (hardcore)

Zdravíme všechny příznivce tvrdší hudby!!!


22. ledna se v pražském Chapeau představí kapela, se kterou se každý řádný fanoušek musel setkat. Nejde o nikoho jiného, než o Suffocate With Your Vomitus z Černošic. Kluci toho mají za sebou už dost. Koncerty po boku kapel jako jsou Show Your Teeth(Aut), Texas In July(USA), My Autumn(Rus) a Trigger The Bloodshed(UK) jsou jen ukázkou jejich úspěchů na české scéně. Navíc nedávno vydali debutové EP "2010". Samozřejmě ho také ve velkém stylu po křtili v jejich, dalo by se říci, rodném klubu Club Kino.

http://www.myspace.com/swyv

Další v pořadí jsou mladíci z Nizozemska Wasted Bullet. Jak jsem napsal, jsou to mladíci a jediné co mají z jejich tvorby, alespoň pokud je mi zprávně známo, je jejich singl What's best for us, na který vznikl i videoklip. Je to pořádná mosh pecka, takže checkujte. Navíc jsou jedním z nejnovějších přírůstků labelu Craw Back v Nizozemsku a jejich show jsou prej skutečnej nářez!

http://www.myspace.com/wastedbulletband

No a večer otevřou kluci ze Skywalker. Tahle kapela vznikla z Hustler State, ale to už samozřejmě všichni dávno víte. Takže pokud jste je viděli nedávno na sedmičce, tak je přijďte checkout znovu, no a pokud jste je neviděli, tak máte šanci. Před nedávnem se také prezentovali svým EP "Hic Sunt Leones", které rozhodně není k zahození a věřte, že na živo je to ještě mnohem lepší.

http://www.myspace.com/anakinskywalker


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO