CHAPEAU ROUGE

MENU

9.12. NEUNUNDNEUNZIG (at)

 9.12. Neunundneunzig (at) & Blanche Biau v Chapeau Rouge


Tajemné chování, typické pro NEUNUNDNEUNZIG a Blanche Biau, je reakcí na ohromující množství informací v moderním světě. Rakouská kapela a švýcarská zpěvačka, kteří existovali mimo zraky veřejnosti, se setkali na undergroundové scéně a společně přetavili své hudební nadání v živá 'indie' vystoupení.
 

NEUNUNDNEUNZIG si hrají se skrýváním své identity. Jejich projekty radikálně oscilují mezi kýčem, zářivými barvami a vysoce stylizovaným romantismem až po ostrou černobílou estetiku a řídké, pusté zvuky. Kolem jejich prvního kolaborativního alba „99 in dein Herz“ už duo sestavilo několik alter eg.
 

Do hudby Blanche Biau se hravé prvky příliš nehodí. Švýcarská umělkyně se ve svém debutovém albu „Maraudé“ noří do nedosažitelné minulosti. Její texty přecházejí z angličtiny přes němčinu do francouzštiny. Ne všechny emoce lze vyjádřit stejně a upřímně v každém jazyce. Je přirozené, že hraje hudbu, ve které se člověk ztrácí, sama na pódiu, zcela ponořená do zvuků syntezátorů a kytarových melodií, ztracena v myšlenkách na lepší časy.

PRESALE: https://goout.net/cs/listky/neunundneunzig-and-blanche-biau/yetu/


FB EVENT: www.facebook.com/events/693759845975782

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO