CHAPEAU ROUGE

MENU

5.4. Remme (nl)

 

5.4. Nizozemský objev Remme premiérově v Praze


Jednadvacetiletý zpěvák a skladatel Remme patří k největším objevům současnosti, společnou píseň nahrál i s českým producentem Fiedlerskim. Písničky začal psát, když mu bylo dvanáct, první singl Get Older ale vydal teprve před dvěma lety. Jeho talentu si kromě tisíců fanoušků napříč Evropou rychle všimla i hudební média, hned o rok později se stal výhercem ankety MTV Push Artist. Jeho první pražský koncert se uskuteční už 5. dubna v klubu Chapeau Rouge, vstupenky (290 Kč) budou v prodeji od 21. února na fource.cz a v sítích GoOut.cz a Ticketmaster.

Na svém kontě má i ocenění Radar Artist 2021/22, které vyhlašuje Spotify. V lednu letošního roku získal také cenu Music Moves Europe Awards, předávanou každoročně na největším showcasovém festivalu ESNS. Jeho skladby pravidelně hrají i česká rádia, singl 2 Become 1 měl premiéru ve vysílání Evropy 2. S českým producentem Fiedlerskim (Annabelle, Mirai) zde také odehráli live session. Už dříve spolu nahráli skladbu Growing Up (ft. Alicja) a Remme do Prahy přijel právě kvůli natáčení videoklipu k této skladbě. 

V současné době chystá debutové album a láká na něj skladbou Half a World Away, duetem se švédskou zpěvačkou Clarou Mae, se kterou se potkal během své cesty do Stockholmu. Píseň podle samotného Remmeho pojednává o pocitu, když vám někdo blízký chybí tak moc, že na něj musíte neustále myslet a strachovat se, jestli to má dotyčný stejně.

Fb událost: www.facebook.com/events/341901397843864


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO